Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Singlom "EWO" Irena Žilić najavljuje svoj novi EP

Singlom "EWO" Irena Žilić najavljuje svoj novi EP
1

Irena Žilić objavila je novi singl "EWO", prvu pjesmu nakon hvaljenog albuma "Haze" objavljenog 2017. godine. "EWO" je ujedno i prva pjesma s Ireninog nadolazećeg EP-a "Small Hours"

VIDEO

Pjesmu "EWO" producirao je britanski producent Kristofer Harris. Harris je dosad surađivao s brojnim bendovima među kojima se najviše ističu Belle and Sebastian, Ghostpoet, Bear's Den i brojni drugi.

“EWO” i nadolazeći novi materijali su bili prilika da promijenim način stvaranja glazbe, i da se okušam u procesima sampliranja, aranžiranja, drugačijim instrumentima i glazbenom smjeru. Pjesma je snimljena u studiju Marka Mrakovčića, a Krisu je prepuštena produkcija i miks. Kris je stupio sa mnom u kontakt nakon mog prvog albuma (2014. godine), i budući da smo od tada pratili rad jedno drugog, smatrala sam da je pravo vrijeme da ostvarim tu dugoplaniranu suradnju s njim", istaknula je Irena.

Irena Žilić je prošle godine nastupila kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji te je predstavljala svoj drugi album "Haze". Album se našao na gotovo svim domaćim i regionalnim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a bio je nominiran i za glazbenu nagradu Porin u kategoriji "Najbolji album alternativne i klupske glazbe". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!