Obavijesti

News

Komentari 106

Sjećate li se njega? Evo kako "Zvijer" krati zatvorske dane

Sjećate li se njega? Evo kako "Zvijer" krati zatvorske dane
1

Tomislav Spahović u Zenici služi kaznu od 7 i pol godina zbog ubojstva Amila Geca. Prema njemu je 22. travnja 2016. ispalio pet metaka od kojih ga je jedan pogodio u glavu...

VIDEO

'Bosanska zvijer', sarajevski MMA borac Tomislav Spahović zatvorske dane u Zenici provodi uglavnom trenirajući u teretani. Njegov trening snimio je jedan od zatvorenika, a na društvenoj mreži objavio njegov prijatelj. 

PRIJE NEKOLIKO TRENUTAKA DOBIO SAM NAJBOLJI NOVOGODUSNJI POKLON...BOLJI NISAM MOGAO NI POŽELITI...IZ KPZ ZENICA NAZVAO ME MOJ PA NE ZNAM VISE NI KAKO DA GA NAZOVEM...BRAT JE MALA RIJEC...NAZVAO ME MOJ TOMISLAV SPAHOVIC...POSTO IMAMO GOTOVO ISTE PRIJATELJE A NEPRIJATELJE ISTE ZAMOLIO ME DA SVIM NJEGOVIM PRIJATELJIMA POZELIM SVE NAJBOLJE U NASTUPAJUCOJ 2017 GOD DA IH PROVEDU U ZDRAVLJU I RAHATLUKU SA SVOJIM NAJMILIJIMA I DA IM SE SVE ZELJE OSTVARE... P.S I JA LICNO PRIDRUZUJEM SE NJEGOVIM ZELJAMA I USPUT OBJAVLJUJEM JEDAN KRATAK VIDEO DA I PRIJATELJI I NEPRIJATELJI VIDE KAKO "THE BEAST" PROVODI ZATVORSKE DANE... ZAO MI JE DUSMANI ALI MOJ TOMO JE NESALOMLJIV KAO STO VIDITE....KOLIKO JE ON DOBAR I VELIKI COVJEK DOKAZUJE CINJENICA DA JE NASAO VREMENA I SJETIO SE SVOJIH PRIJATELJA DA IM POZELI SRETNU NOVU GOD...HVALA NEBESIMA STO TE IMAM...

Posted by Arlis Aro Nisic on Saturday, 31 December 2016

Spahović u Zenici služi kaznu od 7 i pol godina zbog ubojstva Amila Geca.

Podsjećamo, Spahovića je 22. travnja prošle godine u Sarajevu, u ulici Nusreta Rohića, ubio Amila Geca i to s pet pucnjeva iz vatrenog oružja od kojih je jedan ranio Geca u glavu. Žrtva je podlegla ozljedama dan kasnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako se prvotno Spahović sedam dana skrivao od policije, na kraju se ipak predao te  je sproveden ispred suca istrage.

Na ročištu za produljenje pritvora, državni tužitelj Igor Dubak je ustvrdio da policija posjeduje tri snimke nadzornih kamera koje su bile postavljenje na obližnjoj zgradi, a koje neosporno pokazuju da je Spahović počinio djela koja mu se stavljaju na teret.

Očito s čvrstim dokazima koji mu ne idu u prilog, Spahović nije mogao osporiti krivicu te se odlučio nagoditi sa sudom.

Bio čest gost u Hrvatskoj

Inače, Spahović je bio čest gost u Hrvatskoj gdje je sparirao, ali se i borio. Tako je prije nešto više od dvije godine boravio u Zagrebu gdje se pripremao s hrvatskim UFC-ovim borcem Igorom Pokrajcom.

Osim s Pokrajcom, Spahović je sparirao i Mirku Cro Cop Filipoviću prije borbe sa Satoshijem Ishijem. Tada je Cro Cop nahvalio "Bosansku zvijer":

- Vrhunski je 'fajter' i ima bombu u rukama. Pred njim je velika karijera ako bude uporan i discipliniran - napisao je tada Cro Cop.

vaganje
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1