Skandalozna nagradna igra kozmetičkog salona iz Zagreba: 'Šaljite nam slike guza s plaže' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 69

Skandalozna nagradna igra kozmetičkog salona iz Zagreba: 'Šaljite slike tuđih guza s plaže'

Skandalozna nagradna igra kozmetičkog salona iz Zagreba: 'Šaljite slike tuđih guza s plaže'
2

Kozmetički salon iz Zagreba raspisao je skandaloznu nagradnu igru u kojoj pozivaju pratitelje da na plaži potajno fotografiraju stražnjice žena za koje smatraju da su im potrebni njihovi tretmani

VIDEO

Kozmetički salon iz Zagreba koji nudi usluge vakumskih tretmana koji bi trebali pomagati u oblikavanju trbuha i stražnjice izazvao je buru negativnih komentara i zgražanje mnogih. Naime, pozvali su svoje pratitelje da na plaži potajno fotografiraju i pošalju im slike stražnjica žena za koje smatraju da bi trebale kod njih na tretmane.

Nedugo nakon sporne objave na društvenim mrežama digla se prava bura, a brojni su nagradnu igru prozvali seksističkom i neukusnom.

- Ne dajte da vas itko uvjeri da vam je dupe važnije od onog što nosite u glavi - poručila je voditeljica Nina Slišković Goleš nakon čega je kozmetički salon i nju ''uzeo pod zub''.

- Hvala što ste nas osvijestili jer mi smo mislili, kako vi to lijepo i profinjeno kažete, 'da je dupe puno bitnije od glave'. Iako priznajem ne bi vam škodio neki tretman kod nas - napisala je vlasnica salona podijelivši na njihov profil fotografiju voditeljice.

- Malo je tužno da i nakon intervencija niza osoba njoj promiče što je problematično u ovoj priči - poručila je Slišković Goleš.

- To je besramni body shaming i sve je već prijavljeno policiji i pravobraniteljici za ravnopravnost spolova - poručila je Slišković Goleš.

- U ovu borbu s vjetrenjačama, nakon što sam vidjela spornu nagradnu igru na profilu jednog beauty salona u kojoj se poziva pratitelje na posramljivanje drugih žena, odnosno potajno fotkanje njihovih neisklesanih ili nevakuumiranih stražnjica na plaži i objavljivanje istih na Instagramu, se nisam upustila zbog viška vremena i manjka zanimacije, već zbog odgovornosti koju svatko od nas ima. Dotičnom salonu i dalje promiče što je problematično u ovoj priči, a problema je cijeli niz, od posramljivanja, seksizma, preko voajerizma, neukusa, pa do kršenja niza zakona. Na početku i na kraju svake ovakve priče i kampanje su mlade cure i dečki, pa i žene i muškarci, koji u ovome svemu odrastaju, rastu, razvijaju se i koji kroz sve ovo percipiraju i sebe i svijet - napisala je Slišković Goleš na svom Instagramu.

Na sve su reagirali i s Facebook stranice Seksizam naš svagdašnji i oštro osudili ponašanje salona.z

- Nastavljaju se sprdati i omalovažavati žene. Sramotno, neprihvatljivo i otužno - poručili su.

Sporna objava u međuvremenu je nestala s Instagram stranice salona.

A što vi mislite o ovakvoj nagradnoj igri? Dajte svoje mišljenje u anketi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 69

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
Dijete (7) umrlo nakon operacije krajnika, otorinolaringolozi su u šoku: 'To je ogromna tragedija'
ISTRAGA U KB SVETI DUH

Dijete (7) umrlo nakon operacije krajnika, otorinolaringolozi su u šoku: 'To je ogromna tragedija'

Dijete je preminulo sedam dana nakon zahvata • U bolnicu ga je bez vitalnih funkcija dovezla Hitna • Pokrenuli unutarnji nadzor • Otorinolaringolozi u šoku