Obavijesti

News

Skinula 37 kg bez liposukcije i sada je super ženska

Skinula 37 kg bez liposukcije i sada je super ženska
10

Ovo je autentična priča Ivane (29 g.), koja je uspjela skinuti višak kilograma i dobiti željenu figuru

Uradila je nešto što bi moglo djelovati nemoguće – u jedva 3 mjeseca je skinula čak 37 kg! I ne samo to – postigla je taj rezultat bez dijete i treninga. Kako?

Ivana ne krije da joj ishrana od malih nogu nije bila pravilna. Nije jela redovito, a njezina ishrana je bila bogata delicijama. - Mama mi je uvijek ostavljala čokoladicu ili krafnu za školu kad je odlazila na posao – prisjeća se. U njezinoj ishrani je uvijek bilo previše šećera, o kojemu je postala ovisna kao vrlo mlada.

S godinama je bilo sve teže, jer je izgled počinjao igrati sve veću ulogu. - Kolegice su išle na prve sastanke i oblačile mini suknje, a ja nisam nikoga zanimala. Tako da sam jela od samoće i tuge i promatrala kako moje butine postaju sve deblje – priznaje s tugom.

Nešto je u meni puklo

- Tijekom nedjeljnog ručka, moja mlađa sestra je s radošću objavila da se udaje za 3 mjeseca. Mislila sam da će mi pileća kost, koju sam upravo jela, ostati u grlu – sjeća se – A kako sam mogla reagirati? Moja sestra s figurom supermodela će se udati, a ja ću tamo biti starija, usamljena mladina sestra od 100 kilograma.

Tjedan dana nisam mogla prestati žderati muffinse i mučiti se misleći kako ću izgledati na toj zabavi. - Na kraju sam došla na ideju da sve iznenadim tako što ću doći s nekim ljepotanom. Odlučila sam uposliti gospodina za pratnju. - priznaje stidljivo – Znam kako to zvuči ali sam zbilja bila očajna i smatrala sam to dobrim rješenjem.

Kada sam gledala oglase na internetu, pojavila mi se reklama za lijepu, crvenu haljinu s otkrivenim leđima. Zamišljala sam si kako je oblačim za svadbu i zasljepljujem sve izgledom. Znala sam da nema svrhe gledati dalje, jer nema lijepe odjeće velikih brojeva. Osim toga, s tako velikim tijelom, nikada ne bih smjela toliko otkriti. - govori – Nisam mogla zaspati. Maštala sam kako bih fantastično izgledala u njoj, kada bih bila mršava... i ne bih se morala brinuti o društvu. To je upravo bio trenutak kada sam si rekla da moram smršavjeti.

Kako toliko smršavjeti u 3 mjeseca?

- Vjerojatno je učinkovita hipnoza. Zašto ne? Pomislila sam da vrijedi probati. Imala sam jednu seansu i odmah po izlasku sam kupila čokoladicu... priznaje - Sjela sam na klupu i plakala. Tada mi je prišla jedna vrlo privlačna žena i rekla da zna zbog čega plačem, jer je do nedavno imala isti problem s prejedanjem, kao i ja. Ispričala mi je svoju priču i otkrila način zahvaljujući kojem je izgubila 12 kg u mjesec dana. Teško mi je bilo povjerovati, ali sam odlučila odmah isprobati.

Ludilo mršavljenja

- To je bilo nevjerojatno, kao da sam pritisnula gumb mršavljenje. Mast s trbuha i butina je nestala ekspresnim tempom. Već nakon tjedan dana sam primijetila da je odjeća bila kao šira - priča veselo - Težina je spadala kao luda, tako da su kolegice s posla počele ljubomorno zapitkivati kako to radim. - nastavlja - Momentalno sam dobila na samopouzdanju, koje mi je nedostajalo mnogo godina. Svadba moje sestre više nije bila košmar. Pozvala sam zgodnog muškarca, obukla haljinu o kojoj sam sanjala i moram priznati da sam izgledala sjajno! Konačno se osjećam privlačno i sretno.

Isprobajte Ivaninu metodu za mršavljenje i oslobodite se valova masti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi