Obavijesti

News

Komentari 0

Školarci iz Osječko-baranjske županije vraćaju se u klupe

Školarci iz Osječko-baranjske županije vraćaju se u klupe

Izuzetak za ove nove vijesti su šest osnovnih škola koje su se još ranije opredijelile za B model nastave, koji i sada provode, i to zbog prostornih uvjeta

U srijedu je nakon sastanka Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije održana konferencija za medije na kojoj se medijima obratila i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje OBŽ Sanda Filipović.

Pročelnica je naglasila kako osnovne škole kojima je osnivač OBŽ nakon ova dva tjedna nastave na daljinu, od početka ovog tjedna pa do zimskog odmora nastavu opet provode u školi.

Sve srednje škole u Zagrebu prelaze na online nastavu
Sve srednje škole u Zagrebu prelaze na online nastavu

Izuzetak za ove nove vijesti su šest osnovnih škola koje su se još ranije opredijelile za B model nastave, koji i sada provode, i to zbog prostornih uvjeta koji nije dovoljan za primjenjivale epidemioloških mjera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako im se ponovno mijenja način izvođenja nastave, mnogi djelatnici osnovnih škola sretni su što ponovno mogu nastavu provoditi online jer su se upravo tom načinu nadali početkom ove školske godine. Tada su nam rekli kako se nadaju da neće morati uopće voditi nastavu online jer uživo učenicima mogu mnogo lakše prenijeti znanje i imati potreban međuljudski kontakt uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Srednje škole u Osječko-baranjskoj županiji nastavljaju izvoditi online nastavu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
Nema novih live evenata
Komentari 0