Obavijesti

News

Komentari 142

Škoro i Milanović krše šutnju? Objavili statuse na Facebooku

Škoro i Milanović krše šutnju? Objavili statuse na Facebooku
8

Škoro je na Facebooku objavio 'pitanje dana': 'Koliko apostola nije izdalo Isusa?' te poručio svojim pratiteljima kako 'točan odgovor mogu zaokružiti nakon svete mise'

VIDEO

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na Facebooku je prije sat vremena objavio 'pitanje dana' koje glasi - 'Koliko apostola NIJE izdalo Isusa?'.

- Točan odgovor zaokružite nakon svete mise - napisao je na Facebooku.

Nakon toga je objavio još jedan status u kojem je objavio pjesmu.

I predsjednički kandidat Zoran Milanović krši izbornu šutnju. On je na Facebooku objavio svoju fotografiju na biračkom mjestu i napisao: "A kako vi provodite ovo kišno jutro? :)" 

Glasovao i Škoro: 'Sada idem na misu pa onda kući na ručak'

Danas se u Hrvatskoj odlučuje o budućnosti naše zemlje. S jedne strane je narod koji traži promjene, s druge strane je odnarođena politička klika različitih političkih orijentacija i boja, korumpirana, što smo raskrinkali na svim razinama u ovoj kampanji. Promjene se mogu dogoditi, a da bi se promjene dogodile, narod mora izaći, lošem vremenu unatoč i glasati, kazao je predsjednički kandidat Miroslav Škoro nakon što je glasovao na biralištu u zagrebačkim Gračanima. Došao je u pratnji supruge i djece.

 - Zahvaljujem svima vama, medijima, zahvaljujem svim članovima glasačkih odbora i promatračima i pozivam ih da do kraja, profesionalno, odlučni i pošteno odrade ovaj festival demokracije i da vratimo Hrvatsku narodu - poručio je. Na pitanje ima li nekakav posebni ritual na današnji dan kazao je kako nakon glasovanja ide na misu u Sopnicu, a poslije toga na ručak.

'Nikad neću posustati, tek sam krenuo'

Na pitanje je li ipak u zadnje vrijeme malo popustio odgovorio je:

- Nisam u zadnje vrijeme posustao, dapače, mislim da smo odradili jednu savršenu kampanju u kojoj smo na svim raznima raskrinkali korupciju, nepotizam, režiju, loš igrokaz u koju su se uključili, za ne povjerovati, ali stvarno svi, na svim razinama kojima odgovara ovakav sustav. Nisam posustao, neću nikada posustati, dapače, tek sam krenuo - kazao je Škoro.

Da danas može pogledati svakog birača u oči kazao bi mu:

 - Birajte promjenu, ovako dalje ne ide, ovako dalje ne valja, danas odlučujemo za svoju nerođenu djecu, izađite na izbore i glasajte - naglasio je Škoro.

Uživo s birališta: Svi kandidati za predsjednika su već glasali
Uživo s birališta: Svi kandidati za predsjednika su već glasali

Na pitanje novinara a šta će biti ako ne ulazi u drugi krug?

 - Tko kaže da će bit drugog kruga? Hvala. - samouvjereno je odgovorio Škoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu
UOČI DRUGOG KRUGA

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu

'Poštujući građane i interes svih nacionalnih televizija koje žele organizirati debatu predsjedničkih kandidata, predlažem im - dogovorite i organizirajte zajedničku debatu', poručio je Milanović

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati
'VRIJEDE DRUGA PRAVILA'

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati

Da se i u bolnicama, pogotovo u doba digitalizacije, može organizirati i glasovati govore iskustva drugih država. Ipak, kod nas to nije bilo moguće, što govore iskustva pacijentica
Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost
ZNAKOVITE PORUKE NA FEJSU

Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost

Pobjednik prvog kruga izbora istaknuo je da nitko u Hrvatskoj ne može biti drugi i osjećati se kao građanin drugog reda, a aktualna predsjednica rekla je kako će konačna pobjeda biti pobjeda naroda