Obavijesti

News

Komentari 0

Skuhatćute vam donosi najbolje recepte slavnih chefova!

Skuhatćute vam donosi najbolje recepte slavnih chefova!
1

Novi broj gastromagazina Skuhatćute izlazi sutra uz 24sata i možete ga kupiti za samo 1,99 kn. Saznajte omiljene recepte i savjete slavnih chefova.

Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Antonio Carluccio i Nigella Lawson samo su neki od velikih majstora kuhinje čije specijalitete možete iskušati. Aromatična piletina, mediteranska janjetina, teletina Wellington, pečenje u panceti, rebarca u umaku od vina te brojne druge delicije nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Bilo kao prilog ili glavno jelo možete poslužiti tikvice koje se zahvaljujući nenametljivoj aromi izvrsno slažu s mesom, povrćem, tunjevinom i sirom – bilo da je riječ o rižotima, jelima s tjesteninom ili složencima. Tikvice se u trenu pretvaraju u “zelenu paštu”, nadjevene lađe ili superbrze popečke. Jednako maštovite načine pripreme omogućuju i lignje. Novi broj donosi tradicionalne i moderne varijacije; od punjenih mljevenim mesom do klasičnijih s blitvom, pršutom i mediteranskim začinskim biljem. Ljubitelji svjetskih kuhinja zasigurno će pronaći nešto za sebe. 

Saznajte kako je zbog ljubavi prema kuhanju (i jednom Hrvatu) Zagreb dobio originalne brazilske “coxinhas” i isprobajte slatke i slane brazilske recepte. Upoznajte čari malteške kuhinje kroz jastučiće od lisnatog tijesta. Pripremaju se brzo i jednostavno, a mame nadjevima od čokolade, mesa, sira... Kao i u svakom  broju, Skuhatćute nagrađuje najbolje recepte čitatelja, nudi gastrorješenja za najčešće kuhinjske probleme, vodi u neodoljiv svijet vina i donosi najnovije vijesti iz cijelog svijeta.      

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.