Obavijesti

News

Komentari 405

Skupio je energiju iz menze za ponoćni show u saborskoj klupi

Skupio je energiju iz menze za ponoćni show u saborskoj klupi
1

Ivan Pernar ih je sve izbezumio. Saborski tajnik mu je, kako tvrdi, usred sjednice poručio da je luđak. A u studentskoj menzi je omiljen, svi bi sjedili s njim!

VIDEO

Subota je navečer, bliži se i ponoć, sjednica Sabora traje već 14 sati, a Ivan Pernar ne da se iz parlamenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Dok su neki u noćnom provodu, a neki već u dubokom snu, Pernar u sabornici izvodi svoj stand-up show. Nije ga smelo ni kruljenje u želucu, pa si je naručio pizzu.

Nasmijava i one najozbiljnije

Dok je čekao svoj red za raspravu o prijedlogu Državnog proračuna, vrijeme si je kratio zabavljajući se po sabornici. Mobitelom je okidao selfije sa zastupnicima, a onda ih je otišao pokazati i svom najdražem potpredjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću. Toliko se opustio i zabavljao da je sjeo za predsjednički stol. Inače ozbiljni Jandroković, smijao se Pernarovoj spontanosti, a onda mu objasnio da to ne smije raditi. Iskoristio je i priliku kako bi obišao svoju ljubljenu, SDP-ovu Sabinu Glasovac koju je neki dan i zaprosio, kako bi joj rekao koliko je voli.

U više navrata ušao je u polemiku sa Željkom Reinerom zbog nadopune dnevnog reda u 23 sata, a onda zatražio stanku u 23.30 kako bi progovorio o tom “sramotnom načinu rada Sabora kojim se Zakoni nastoje progurati kasno u noć.” Obrušio se i na ministra financija Zdravka Marića zbog proračuna, a situacija je pomalo bizarno eskalirala dok je držao govor za govornicom i pokupio uvredu tajnika Sabora i bivšeg HDZ- ova zastupnika Ivana Bukarice da je luđak.

Poistovjećuje se s Isusom

Bukarica je znan i kao tajnik koji je nekoć oduševljeno pljeskao Sanaderovim govorima, a jednom je Sanadera i Čehoka pozvao na glasovanje, premda su obojica tada već dugo bili iza rešetaka. Maratonsku sjednicu odužio je sam Pernar, raspravljajući već pred kraj sam sa sobom jer preostalih dvadesetak zastupnika više nije imalo volje niti želje i samo su čekali da “Večer s Ivanom” završi. Na kraju je priznao kolegama kako ih je sve vukao za nos i u tome uživao. Isto je napravio i neki dan čitajući ulomke iz Biblije i poistovjećujući se s Isusom.

Osim u Saboru, Pernar je aktivan i na ulici. Vozi se tramvajima, a u zadnje vrijeme čest je i rado viđen gost u menzama zagrebačkog Studentskog centra. Tamo najviše voli provoditi vrijeme jer, kako kaže, “vlada obiteljska atmosfera, a okružen je mladim i perspektivnim ljudima”. Obožava tamošnje “tete kuharice jer su drage i pažljive” prema njemu. Kad dođe u studentsku menzu osjeća se kao “celebrity”, zvijezda, priznaje za 24sata, jer baš “svi žele sjediti sa mnom”!

Čest gost

Pernar je redovit gost u zagrebačkoj studentskoj menzi.

Fina mu hrana

Obožava tete kuharice koje spremaju fina jela, a jednom su ga počastile kolačem.

>>> VAŽNO >>> I vi možete biti naš čitatelj reporter i osvojiti honorar čak do 1000 KUNA. Vaše priče, fotografije i snimke šaljite na mail reporter@24sata.hr, Viber i WhatsApp broj 099/224-24-24, Facebook i Twitter profile 24sata, a možete nas i nazvati na 01/24-24-242. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 405
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa
Rafalei danas lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei danas lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH