Obavijesti

News

Komentari 49

Ubila je partnera: Sina su joj udomili, a o kćeri brine država

Ubila je partnera:  Sina su joj udomili, a o kćeri brine država
3

Podsjetimo, bio je četvrtak, 15. veljače, oko 16.30. Trudna Slađana kuhinjskim nožem krenula je prema izvanbračnom suprugu Dejanu Slivaru (46). Dva puta ga je svom žestinom ubola u prsa...

VIDEO

Igor Pavlic, predsjednik sudskog vijeća Županijskog suda u Varaždinu, u ponedjeljak je nepravomoćno osudio Slađanu Brkić (28) na deset godina zatvora za ubojstvo izvanbračnog supruga Dejana Slivara.

Podsjetimo, bio je četvrtak, 15. veljače, oko 16.30. Trudna Slađana kuhinjskim nožem krenula je prema izvanbračnom suprugu Dejanu Slivaru (46). Dva puta ga je svom žestinom ubola u prsa. Taj užasan prizor gledala su Dejanova djeca iz prvog braka. Njegov 14-godišnji sin pokušavao ga je spasiti. 

Slađanu osudili na 10 godina: Izbola je partnera pred djecom
Slađanu osudili na 10 godina: Izbola je partnera pred djecom

Skinuo je tenisicu i prislonio je na tatinu ranu na prsima iz koje je liptala krv. Dejan je uspio samo nešto promrmljati prije nego što je umro. To ubojstvo vidjelo je i Dejanovo drugo dijete, kći koja ide u peti razred. Druga kći, koja ide u prvi razred srednje škole, nije bila u kući u tom trenutku. 

Krvavom ubojstvu svjedočio je i Slađanin petogodišnji sin. Kad je policija došla pred njihovu kuću, Slađana ih nije htjela pustiti nego su morali provaliti. Kad su ušli, ugledali su beživotno Dejanovo tijelo u lokvi krvi i prestravljenu djecu. Slađanu su prevezli na odjel psihijatrije u koprivničkoj bolnici. Određen joj je istražni pritvor te su je premjestili u zagrebačku zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj. 

Ondje je rodila djevojčicu i tako postala prva žena koja je rodila u pritvoru. Tužnu i tragičnu sudbinu, nažalost, dijele i djeca. Slađanin sin je udomljen, a brigu o novorođenoj djevojčici preuzeo je Centar za socijalnu skrb. 

Brigu o djeci ubijenog Dejana Slivara, pak, preuzeo je njihov stric. Slivarova prva žena Ivka umrla prije pet godina od karcinoma.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...