News

Komentari 4

Slavonski Brod: Potukli se u kafiću, uboli nožem mladića(25)

Slavonski Brod:  Potukli se  u kafiću, uboli nožem mladića(25)

U tučnjavi više osoba u ugostiteljskom objektu u Slavonskom Brodu uboden je 25-godišnjak. Svi sudionici tučnjave su uhićeni, policija nastavlja krim obradu o detaljima sukoba, što se i kako dogodilo.

Mladić (25) uboden je oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, u tučnjavi više osoba u ugostiteljskom lokalu u Berislavićevoj ulici u Slavonskom Brodu u utorak navečer oko 22 sata.

U PU brodsko-posavskoj kažu da su na mjesto događaja uputili odmah svoju ekipu po zaprimanju dojave o teškom fizičkom sukobu na terasi i(li) u kafiću u navedenoj ulici. 

- Policijski službenici su odmah izašli na mjesto događaja, gdje su u blizini igrališta uočili 25-godišnjaka ozlijeđenog oštrim predmetom i odmah je pozvana Hitna pomoć. Teško ozlijeđeni mladić prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zbog težine zadobivenih ozljeda zadržan na liječenju - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Neslužbeno, mladić je podvrgnut i operativnom zahvatu.

Policijski službenici su tijekom očevidnih radnji ubrzo pronašli i uhitili više osoba koje se dovode u vezu s navedenim događajem i u tijeku je kriminalističko istraživanje motiva i detalja događaja te identiteta svih sudionika tučnjave, tko je na koga i zašto nasrnuo, tko je ubo 25-godišnjaka, je li sukob nastao između dvije "zaraćene" strane ili međusobno.

Najčitaniji članci