News

Komentari 0

Masovna tučnjava ispred kafića: I policajac dobio šakom u glavu!

Masovna tučnjava ispred kafića: I policajac dobio šakom u glavu!

Kako bi spriječili nastavak sukoba policajci su stali između zaraćenih strana. Tada je 38-godišnji muškarac odgurnuo policajca i krenuo na svog protivnika

Nakon što su u petak oko 22,30 sati varaždinski policajci uočili masovnu tučnjavu desetak osoba ispred ugostiteljskog objekta u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu, pokušali su ju zaustaviti što im je uglavnom pošlo od ruke, osim dvojice najratobornijih u dobi od 38 i 43 godine, koji su nastavili s međusobnim vrijeđanjem.

Kako bi spriječili nastavak sukoba policajci su stali između zaraćenih strana. Tada je 38-godišnji muškarac odgurnuo policajca i krenuo na svog protivnika, pri čemu je šakom udario drugog policajca u stražnji dio glave.

Dok su policajci vezali jednog (38) stariji je pokušao iskoristiti trenutak i udariti svog protivnika, ali je bio osujećen od strane policajca. Obojica su vezana privedena u postaju gdje starijem izmjereno 0,64 promila, a mlađi (38) je imao 1,17 promila.

U tučnjavi je lakše ozlijeđen stariji (43) nasilnik. Zadržani su do otrežnjenja, a uz prekršajne prijave 38-godišnji nasilnik će kazneno odgovarati zbog Prisile prema službenoj osobi.

Najčitaniji članci