Obavijesti

News

Komentari 15

Slovenac je kupio 30 živih jastoga i pustio ih u more

Slovenac je kupio 30 živih jastoga i  pustio ih u more
3

Kćer Slovenca htjela je pustiti jastoga iz akvarija restorana u more, na slobodu. Tata joj je zatim kupio njih 30-ak, što ga je stajalo 1300 eura

VIDEO

Iz akvarija zadarskog restorana "Niko" prije nekoliko dana pušteno je 30-ak  živih jastoga u more jer je to bila želja posjetitelja iz Slovenije. Oslobađanje jastoga stajalo je Slovenca oko 1300 eura, što bi bilo 620 kuna po jastogu, piše Slobodna Dalmacija. Naime, vlasniku restorana Eriku Pavinu prišla je djevojčica i otvorila svoj mali novčanik te ga pitala može li kupiti jastoga za svoj džeparac pa ga pustiti u more. Pavin joj je odgovorio da je to nemoguće, no onda mu je prišao i otac djevojčice, koji je želio isto. Nakon što su kupili jastoga i pustili ga u more, otac je pitao može li kupiti preostale jastoge i njih pustiti da slobodno plivaju. To je bilo nemoguće jer je polovica jastoga već bila rezervirana za tu večer, pa je Slovenac kupio one koji nisu bili rezervirani. Puštanje jastoga u more na obližnjoj plaži gledali su i ostali gosti restorana, ali i nekolicina Zadrana, kojima je palo na pamet da odu kući po mreže i uhvate skupocjene jastoge. Slovenac je nagovorio i vlasnika Pavina da o svojem trošku pusti jednog jastoga u more. Pavin napominje kako Slovenac nije jedini osloboditelj jastoga jer je prije desetak dana u restoran dolazio i Rus s malim sinom te dva dana zaredom kupovao po jednog živog jastoga, koje je presretni mališan puštao u more.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.