News

Komentari 168

Slovenci kaznili mladića, jeo je burek bez maske. Buregdžinica ponudila da će platiti kaznu...

Slovenci kaznili mladića, jeo je burek bez maske.  Buregdžinica ponudila da će platiti kaznu...

Slovenski mediji pišu kako je ista zalogajnica jedan od partnera nogometnog kluba Olimpija te je ovih dana besplatan burek do kraja života obećala i članovima slovenske nogometne reprezentacije

Nakon što se društvenim mrežama proširio slučaj anonimnog dostavljača hrane koji je kažnjen kaznom od 400 eura jer je u vrijeme 'lockdowna' u centru Ljubljane, u pauzi od posla sjeo, skinuo masku i pojeo doručak, oglasila se i zalogajnica 'Burek Olimpija'. Na svojem Facebook profilu napisali su kako obećaju da će dostavljaču pokriti trošak globe dokaže li da je konzumirao njihov popularni burek sa sirom.

- Tražimo slavnog dostavljača hrane koji je prošlog tjedna u Ljubljani platio kaznu zbog konzumiranja hrane na stubištu ispred Franjevačke crkve. Namjeravamo ga pitati gdje je burek kupio. Ako se pokaže da je to bio naš burek, spremni smo mu pomoći u plaćanju kazne - objavili su. 

Slovenski mediji pišu kako je ista zalagonica jedan od partnera nogometnog kluba Olimpija te je ovih dana besplatan burek do kraja života obećala i članovima slovenske nogometne reprezentacije nakon što su se plasirali u grupu B Lige nacija. 

 

 

Najčitaniji članci