Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
31 komentara

Slovenci nas napali: 'Stvarate gužvu na granici zbog korone'

Slovenska vlada je potpuno neprimjereno reagirala i napala Hrvatsku radi mjera prevencije širenja korona virusa i kontrola na graničnim prijelazima, te su optužili Hrvatsku da radi toga šteti gospodarstvu

Foto: PIXSELL
31 komentara

Slovenski ministar zdravstva Aleš Šabader na današnjoj pres konferenciji žestoko se obrušio na mjere koje zbog koronavirusa poduzimaju hrvatska policija i epidemiolozi na granici prema Sloveniji.

Kako navodi Jutarnji list, Šabadera je jako uznemirilo što hrvatski epidemiolozi na granici uzimaju brisove ljudi, pa se dugo čeka na rezultate, te se zbog toga, rekao je Šabader, stvaraju kolone.

- Današnja kolona je skoro do Brežica. Takve mjere nisu učinkovite jer ljudi ne govore istinu odakle dolaze. Dolazi do nepotrebnih zastoja, koji prouzrokuju gospodarsku štetu - rekao je Šabader.

Da Hrvatska uzrokuje gospodarsku štetu kontrolama na granici tvrdi i slovenska vlada na svom Twitter profilu, gdje su citirali svog predsjednika vlade Marjana Šareca i dva puta su se oglasila na tu temu i dva puta u tom kontekstu su spomenuli Hrvatsku.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message