Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Slovenija: Mladi migrant umro pred policijskom postajom

Nakon što su stranci iz vozila upozorili na slabo stanje putnika odmah je pozvana pomoć iz obližnjeg doma zdravlja čija je liječnica na mjestu događaja mladog muškarca reanimirala, ali je on unatoč tome umro

2 komentara

Mladi  izbjeglica iz Sirije umro je od hladnoće i iscrpljenosti pred zgradom slovenske policije u Ilirskoj Bistrici, kamo su ga dovezla braća koja žive u Njemačkoj, a nije mu mogla pomoći ni liječnica koja je pokušavala s reanimacijom, objavila je u petak slovenska policija.

Policija je objavila da se  je u četvrtak ujutro pred zgradu policijske postaje u Ilirskoj Bistrici dovezao osobni automobil marke Renault Senic, njemačkih registarskih tablica. Za volanom je bila državljanka Grčke, a s njom još dvojica Sirijaca s reguliranim statusom u Njemačkoj te muškarac koji je pokazivao "minimalne znakove života".

Turkish President Erdogan addresses members of his ruling AK Party in Ankara U POSJETU BUDIMPEŠTI Erdogan zaprijetio: Migrantima ću "otvoriti vrata" Europe  

Nakon što su stranci iz vozila upozorili na slabo stanje putnika odmah je pozvana pomoć iz obližnjeg doma zdravlja čija je liječnica na mjestu događaja mladog muškarca reanimirala, ali je on unatoč tome umro. 
Liječnica je odredila sanitarnu obdukciju. Utvrđeno je da je uzrok smrti podhlađenost i iscrpljenost, a policija je utvrdila da je umrli 20-godišnji državljanin Sirije, prenose slovenski mediji.

STIGLA ZDRAVA BEBA Policija zaustavila migranticu, žena (26) se porodila u šumi
Navodno je policija došla do podatka da je preminuli u Njemačku telefonom zvao svoju braću koja tamo imaju uređen status te im kazao da je dezorijentiran i na kraju snaga, da ne može nastaviti put i da zato dođu po njega.
Otkrili su da se nalazi u Sloveniji, u jednoj  šumi blizu Ilirske Bistrice, gdje je ove godine inače pojačan tok ilegalnih migracija zbog blizine granice s Italijom.
Pronašli su ga zahvaljujući koordinatama koje im je nastradali prije toga poslao, a čim su vidjeli  u kakvom je stanju obratili su se policiji i zatražili pomoć, prenose priopćenje policije slovenski mediji.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message