Obavijesti

News

Komentari 47

Slučajno ispalio hitac i umro: Smrt prenosio na Instagramu

Slučajno ispalio hitac i umro: Smrt prenosio na Instagramu
4

Malachi Hemphill (13) pozirao je s pištolje dok su ga prijatelji gledali na Instagram liveu. Netko ga je pitao zašto nema šaržer u pištolju, a kad ga je stavio, slučajno je ispalio hitac

VIDEO

Tinejdžer (13) iz Georgije umro je nakon što se slučajno upucao dok je pozirao s pištoljem i snimao se uživo na Instagram liveu.

Malachi Hemphill iznio je smeće iz kuće i vratio se u svoju sobu. Nedugo zatim njegova majka je čula prasak, javlja Daily Mail.

- Nisam znala je li pucanj iz pištolja ili nešto drugo, ali znala sam da nešto nije u redu.

S kćeri je potrčala prema dječakovoj dobi i našla Malachija kako leži na podu u lokvi krvi.

- Kći je vrisnila i rekla mi: Mama, isključi njegov mobitel! - ispričala je Shaniqua Stephens.

Dječak je umro u bolnici u Atlanti.

- Ova bol neće nikad nestati. Imao je samo 13 godina. Zauvijek će me progoniti slika Malachija kako leži mrtav na podu - dodaje majka.

Oko 40 klinaca koji su ga gledali na Instagramu pojurilo je prema Malachijevoj kući da provjere što se dogodilo.

Dječakova majka kaže da se njen sin nije ubio nego da je stradao nesretnim slučajem. Navodno je Malachija netko na Instagramu pitao zašto nema šaržer u pištolju, a nakon što ga je stavio, pištolj je opalio.

Zasad nije poznato otkud dječaku pištolj, a nije isključeno da ga je nabavio preko prijatelja. Policija istražuje slučaj.

Malachijev roditelji kažu da su pokušavali pratiti njegovu aktivnost na društvenim mrežama, ali da je dječak imao više profila na različitim patformama i da to nije uvijek bilo lako.Poučeni vlastitom tragedijom, apeliraju na ostale roditelje da drže svoju djecu pod nadzorom.

Iako je ovo bio nesretan slučaj, maloljetnici i mlađi punoljetnici u Americi sve češće putem društvenih mreža prenose svoja samoubojstva. Tako je Nakia Venant iz Floride u siječnju  snimila svoju smrt. Istog tjedna, glumačka zvijezda u usponu  Frederick Jay Bowdy prenosio je samoubojstvo na Facebook liveu. Nekoliko tjedana kasnije, i 12-godišnja Katelyn Nicole Davis prenosila je uživo svoje samoubojstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"