News

Komentari 79

Smjestili ga u ćeliju s pedofilom koji mu je silovao sestru. Ubio ga je. I dobio 25 godina zatvora

Smjestili ga u ćeliju s pedofilom koji mu je silovao sestru. Ubio  ga je. I dobio 25 godina zatvora

Shane Goldsby je služio kaznu jer je 2017. ukrao policijsko vozilo i odlučio se njime vozikati okolo pa ga je policija lovila po gradu. Njegov cimer u ćeliji bio je pedofil koji mu je silovao sestru

U američkoj saveznoj državi Washington jedan je zatvorenik dobio dodatnih 25 godina zatvora jer je u ćeliji ubio svog cimera koji je osuđeni seksualni prijestupnik i pedofil koji mu je silovao sestru, prenosi New York Post.

Shane Goldsby (26) osuđen je ovog tjedna nakon što je nasmrt pretukao svog cimera Roberta Mungera (70). Munger je služio zatvorsku kaznu od 43 godine zbog pedofilije i silovanja djece.

Goldsby je rekao kako je poludio nakon što mu se Munger počeo rugati i iznositi detalje o tome kako mu je silovao sestru.

- Toliko toga mi se događalo u glavi. Nisam bio pri sebi. Nije prestajao govoriti o tome što je radio mojoj sestri i o fotografijama i video zapisima koji postoje o tome i u meni je počelo kuhati - rekao je Goldsby.

Goldsby kaže da je zatražio da ga premjeste u drugu ćeliju, a s obzirom na to da država Washington ne dopušta da su zatvorenici u ćelijama povezani na ovakav način pokrenuta je i unutarnja istraga.

Prema sudskim zapisima Goldsby je Mungera napao s leđa u dnevnim prostorijama za zatvorenike i udario ga 14 puta nakon čega mu je još 4 puta zadao udarce nogom u glavu.  Goldsby se u pismu na kraju ispričao Mungerovoj obitelji.

- Ne mogu zamisliti kako je to izgubiti voljenu osobu na ovakav način. Želim se ispričati njegovoj supruzi i cijeloj obitelji i nadam se da će uspjeti zacijeliti rane koje sam im nanio - napisao je u pismu Goldsby.

Goldsby je služio kaznu jer je 2017. ukrao policijsko vozilo i odlučio se njime vozikati okolo pa ga je policija lovila po gradu.