Obavijesti

News

Komentari 177

Smrt u Sibiru: Zagrepčanin je nožem izbo prijatelja iz Niša?

Smrt u Sibiru: Zagrepčanin je nožem izbo prijatelja iz Niša?
1

Nož u leđa: Muškarac (25) iz Zagreba u Sibiru je ubio najboljeg prijatelja Marjana Ignjatovića (32) iz Niša s kojim je radio u Velestroju. Brutalno ga je izbo pet puta

VIDEO

Majko, našeg Makija više nema, ubijen je!, vikao je Darko Ignjatović na telefon majci Biljani. Marjana je u građevinskom kampu u Sibiru, gdje je radio, nožem izbo Zagrepčanin (25).

- Reci da nije istina! Reci da me lažeš! - vrištala je majka.

Trebao je krajem siječnja opet doći kući da proslavimo rođenje djeteta, a sad će nam ga vratiti u lijesu; kaže majka

Marjan i ubojica zajedno su radili u tvrtki Velestroj u zapadnom Sibiru. Još pod nerazjašnjenim okolnostima, Zagrepčanin je u noći na nedjelju ubio najboljeg prijatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iz srpskog veleposlanstva Biljana je dobila izvješće da je Marjan ubijen s pet do sedam uboda nožem, a da za ubojstvo sumnjiče Zagrepčanina. Nije joj jasno kako je moguće jer su osumnjičeni i Marjan bili dobri prijatelji. Žrtvina majka kaže da su bili nerazdvojni.

- Kad bi Marjan došao u Niš, stalno je na Skypeu razgovarao s njim, a dogovorili su se i da će mu biti kum. Čak me je tražio da njegovoj mami u Hrvatsku pošaljem 1500 dolara pa da će mu ih on vratiti u Rusiji - u suzama je jedva rekla majka. Srpski mediji nagađaju da bi novac mogao biti jedan od motiva ubojstva.

Marjan je u Rusiji radio od 2008. godine, a u Velestroju posljednje četiri godine. U Novom Urgenoju oženio se Ruskinjom Lenom, s kojom ima kćer Anastasiju (2), a 31. prosinca dobio je i sina, kojeg Ignjatovići još nisu ni vidjeli.

- Nisam mogla vjerovati. Posljednji put je kod kuće bio u listopadu. Trebao je krajem siječnja opet doći kući da proslavimo rođenje djeteta, a sad će nam ga vratiti u lijesu - rekla je neutješna Biljana koja je u naručju grčevito držala unuku. 

Marjanov otac, koji također radi u Rusiji, kaže da mu je sin bio vrijedan radnik koji je bio omiljen i da su u Velestroju šokirani ubojstvom.

- Sigurna sam da ga moj sin ni na koji način nije izazvao. On je bio miran i dobar mladić. Nećemo se smiriti dok se ne rasvijetle sve okolnosti ovog zločina - rekla je majka Biljana za srpski Alo. Obitelj im je planirala i vjenčanje u Srbiji.

- Želja nam je da unuku promijenimo ime. Da ga nazovemo po ocu. Nadam se da će Lena to prihvatiti - rekla je Biljana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u