Obavijesti

News

Komentari 48

Na Zavižanu je 30 cm snijega: 'Ne preporuča se odlazak gore'

Na Zavižanu je 30 cm snijega: 'Ne preporuča se odlazak gore'
1

Smirivanje vremena očekuje se već sutra. Iako neće biti iznadprosječno toplo kao prošli tjedan, ponovno ćemo moći uživati u suncu uz temperature do sasvim ugodnih 18 stupnjeva...

VIDEO

Na Zavižanu je noćas palo čak 30 cm snijega, a na glavnom ulazu na Babić Siči ima 10-ak cm snijega. 

- Cesta do Zavižana nije očišćena, pa ne preporučamo posjetiteljima odlazak na Zavižan. Donosimo vam fotografije sa Babić Siče - objavili su na Facebook stranici Nacionalni park Sjeverni Velebit.

Padaju snijeg i kiša, puše bura, a već sutra vraća nam se sunce

Nakon kišne nedjelje, i ponedjeljak je u Hrvatskoj osvanuo uz prave jesenske vremenske (ne)prilike. I dok u većem dijelu zemlje i dalje pada kiša, na Platku se već stvorio snježni pokrivač. Prve pahulje počele su lepršati i nad Zavižanom. Ovakvo vrijeme zadržat će se veći dio dana. 

Kako je izvijestio DHMZ, bit će umjereno i pretežno oblačno s povremenom kišom, a u Dalmaciji i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. U prvom dijelu dana ponajprije u istočnim i južnim predjelima može biti obilnije kiše, a u najvišem gorju susnježice i snijega.

Vjetar većinom umjeren sjeveroistočni i sjeverni. Na Jadranu umjerena i jaka, ponegdje i olujna bura te sjeverozapadnjak, a samo još ujutro na jugu jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 7 i 13, a na Jadranu od 13 do 18 °C.

Smirivanje vremena očekuje se već sutra. Iako neće biti iznadprosječno toplo kao prošli tjedan, ponovno ćemo moći uživati u suncu uz temperature do sasvim ugodnih 18 stupnjeva. 

Lagano osvježenje moglo bi stići krajem tjedna. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u