Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Snimili ih na djelu: Ukrali sedam mil. eura iz kombija

Naoružana i maskirana skupina zapalila je kombi na cesti prema Marseilleu. Snimljeni su dok su u Audije prebacivali novac. Nitko nije ozlijeđen

bfmtv.com
Foto: bfmtv.com
10 komentara

Maskirana skupina pljačkaša u ponedjeljak ujutro napala je i zapalila blindirani kombi na cesti prema Marseilleu. Naoružani kalašnjikovima iz kombija su odnijeli navodno čak sedam milijuna eura. Snimili su ih kako prenose plijen u aute na prometnoj cesti. Policija kaže kako je pljačka bila savršeno organizirana i svatko je znao što treba raditi. Unatoč pucnjavi bande i policije nitko nije ozlijeđen, javlja Euronews.

TRGOVCU NAKITOM ODNIJELI 200 KG ZLATA
Druga skupina pljačkaša prošle je u srijede nešto prije ponoći u okolici Marseillea upala u vilu trgovca nakitom Brune Franchinija (39) i tražila ga kodove za sefove. Zlatareva supruga i djeca u dobi od 9 i 12 godina rekli su da su ljudi koji su ih čuvali bili mirni i pristojni. Franchinija su odveli u njegov ured u Marseilleu u četvrtak ujutro. Čekali su svih 27 zaposlenih i ispitivali ih o detaljima poslovanja sve dok nisu predali ključeve. Ukrali su nakit  te plijen prebacili u Franchinijev Mercedes. Mercedes i drugi automobil nađeni su zapaljeni 30 km od Marseillea. Francuski mediji ovu pljačku uspoređuju s onom iz Oceanovih 11. Detektivi vjeruju da iza svega stoji međunarodna organizacija. Istražuju veze sa sličnim pljačkama, piše Guardian.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message