Obavijesti

News

Komentari 1

Snimili video za Gabrijelu i u tri dana prikupili čak 145.000 kn

Snimili video za Gabrijelu i u tri dana prikupili čak 145.000 kn

Članovi Volonterskog kluba Hipokrat koji djeluje pri Srednjoj medicinskoj školi u Slavonskom Brodu snimili su video 'Svi za našu lavicu' kako bi u ovom vremenu pandemije pomogli Gabrijeli koja boluje od sarkoma

VIDEO

San mi je da jednom postanem medicinska sestra kako bi pomagala drugima - riječi su učenice slavonskobrodske Srednje medicinske škole, Gabrijele Kurtušić, mlade djevojke čije je ispunjenje sna trenutno zaustavila bolest.

Pred ovom hrabrom djevojkom, učenicom 4. razreda, koja se uhvatila u koštac s borbom protiv sarkoma, malignog oboljenja kostiju, još je puno izazova u čemu joj žele pomoći školski kolegice i kolege. Oni su u ovom vremenu pandemije zajedno snimili video "Svi za našu Lavicu" koji kruži društvenim mrežama, a kojim pozivaju sve da pomognu Gabrijeli.

- Cilj nam je prikupljenim sredstvima omogućiti dolazak liječnika iz inozemstva koji će svojom ekspertizom pomoći pri operaciji uklanjanja zloćudnog tumora. Za izvođenje operacije i dolazak liječnika iz inozemstva potrebno je 7000 eura koje želimo prikupiti kako bi Gabrijela mogla nastaviti školovanje i druženje s prijateljima iz svoje škole – napisali su školske kolegice i kolege.

Akcija prikupljanja sredstava počela je u ponedjeljak, 23. studenog i trajat će sljedećih mjesec dana. 

- Vođeni osjećajem humanosti i solidarnosti, u razdoblju kada trebamo paziti i misliti na druge i sebe, izdvojite svoje vrijeme i resurse, priključite se akciji i pomozite našoj Lavici Gabrijeli - napisali su na početku akcije. 

Već su jučer objavili kako su u akciji od ponedjeljka prikupili 145.000 kuna.

- Jedno naše veliko HVALA ne može prenijeti koliko smo zahvalni na Vašoj pomoći, zato se nadamo da će slika prenijeti 1000 riječi i 145000 zahvala! - navodi se.

Donaciju možete izvršiti uplatom novčanog priloga na račun: IBAN: HR4323400093112436806 koji je otvoren u PBZ banci, za uplate iz inozemstva potrebno je navesti Swift/BIC kod PBZGHR2X .

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate putem e-maila: peric.ana01@gmail.com ili na broj mobitela 099/687-7031

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.