Obavijesti

News

Komentari 35

Snimio je Kantridu, pa osvojio novi dron DJI Phantom 3 4K

Snimio je Kantridu, pa osvojio novi dron DJI Phantom 3 4K
1

Tibor Kusić (19) iz Rijeke prvi je naš dobitnik. Dron planira iskušati snimajući ragbi trening momčadi kojoj se nedavno priključio. Nagradna igra u kojoj možete osvojiti dron ima još pet kola, a traje do 2. listopada.

VIDEO

Prvi put sam igrao neku nagradnu igru i eto, srećom, osvojio nagradu. Nisam mogao vjerovati, mislio sam da me se zeza, nekoliko puta pitao sam da mi potvrde da sam stvarno pobjednik. Uistinu ugodan šok, kaže oduševljeni Tibor Kusić (19).

On je naš pobjednik u prvom krugu nagradne igre “Snimite najbolji video za nas i osvojite fenomenalan dron!”. Tibor je nagradu osvojio svojom zračnom snimkom nogometnog stadiona na Kantridi u Rijeci. Njegov video je dosad pogledan više od 175.000 puta.

Tibor je završio školu za konobara, a trenutačno pohađa četvrti stupanj srednje škole za web dizajn. Inače se bavi web dizajnom i marketingom u vlastitom obrtu. Do sada je napravio snimke za mnogobrojne klijente, poput reklame za zubnu ordinaciju, plažu za Royal hotel, reklame za privatne apartmane. U slobodno vrijeme trenira MMA borilačke vještine, a odnedavno se učlanio i u novootvoreni riječki rugby klub gdje planira prvi put iskušati osvojeni dron.

- Baš se veselim novim dronom snimiti jedan ragbi trening, poslat ću i vama snimku da je vidite - kaže veseli mladić, koji uživa u svojem poslu jer, naglašava, radi ono što voli. Snimanje dronom ga, kaže, posebno veseli.

- To je jedna nova perspektiva za koju se sve više povećava interes. Snimke iz zraka daju jednu ljepšu i širu sliku te svakako bolje dočaravaju mjesto i krajolik koji se snima. Današnja tehnologija je čudesna i super je što je dostupna i običnom građaninu - kaže Tibor. San mu je zaraditi dovoljno novca da se nastani na Novom Zelandu. Nagradna igra u kojoj možete osvojiti DJI Phantom 3 4K dron traje do 2. listopada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici