Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Šokantno! Curice u bikinijima bile su modeli na auto showu

Organizatori auto showa u gradu Wuhanu u Kini izazvali su bijes javnosti i užasnuli mnoge kada su za reklamiranje luksuznih vozila iskoristili djevojčice u bikinijima

chinasmack.com
Foto: chinasmack.com
198 komentara

Organizatori auto showa u gradu Wuhanu u Kini izazvali su bijes javnosti i užasnuli mnoge kada su za reklamiranje luksuznih vozila iskoristili djevojčice, među kojima su neke bile tek pet godina stare. One su pistom prošetale u bikinijima, a osim što su bile neprimjereno odjevene bile su i našminkane te su uz odrasle modele naslonjene na vozila trebale pridonijeti boljoj prodaji.

Sad vidim koliko je to pogrešno bilo i da sam na vrijeme dobro razmislila nikad ne bih svojoj djevojčici dopustila da sudjeluje u nečem takvom,  rekla je majka jedne od curica koja je sudjelovala u showu

Roditelje, stručnjake za zaštitu djece, a i sve ostale razbjesnile su šokantne fotografije koje su izašle u javnost. 

- To je odvratno. Njihovi roditelji mora da su ludi za novcem, kako su mogli dopustiti da njihova djeca sudjeluju u nečem takvom - pita se jedan od kritičara događaja.

Majka jedne od djevojčica koja je sudjelovala u showu rekla je da su bili zaneseni showom i glamurom, pa nisu vidjeli drugu stranu svega. 

- Sad vidim koliko je to pogrešno bilo i da sam na vrijeme dobro razmislila nikad ne bih svojoj djevojčici dopustila da sudjeluje u nečem takvom -  rekla je.

Šokantne fotografije s događaja internetom su se proširile velikom brzinom i naravno izazvale zgražanje svih. 

- Sada su i djevojčice postale žrtve gospodarstvenika koji su u potrazi za profitom - napisao je jedan od komentatora na internetu.

- Što tjera roditelje i organizatore da djecu oblače u bikinije i privlače pozornost, te zadovoljavaju potrebe pedofila? Gdje je savjest onima koji su sve uslikali - pita se drugi komentator.

Možda vas zanima i ovo:
Message