Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Sonus proglašen najboljim hrvatskim festivalom

0 komentara

Održana je dodjela glazbenih nagrada Ambasador na kojoj je paški Sonus festival, drugu godinu zaredom, osvojio prestižnu titulu najboljeg festivala u Hrvatskoj. U istoj kategoriji nominirani su vrlo uspješni festivali poput Ultra festivala u Splitu, Dimensions festival u Puli, Outlook festival u Puli i Love International u Tisnom, ali su glasovi fanova prevagnuli za Sonusovu pobjedu.

Sonus festival će se 2018. godine održati od 19. do 23. kolovoza i povoljnije ulaznice su u prodaji putem Entrio online trgovine. Festivalska ulaznica uključuje ulaz u klubove Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće tijekom 5 dana, 5 noći i afterpartija. 
Sonus festival svake godine okupi samu kremu svjetske elektroničke glazbe, koja trenutno puni najveće festivale i klubove diljem svijeta. Nastupi Carl Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse, samo su neki od nastupa u kojima su mogli uživati posjetitelji Sonus festivala ove godine.

Foto: ANTONIO HANT CORALLO

U organizaciji Sonus ekipe je i novi međunarodni festival WE LOVE SOUND koji će se 2018. godine održati u Zagrebu, drugu godinu zaredom. Za više informacija, pratite Sonus I WE LOVE SOUND na socijalnim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/ 

Early bird ulaznice za domaće posjetitelje: https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2018-4520 
Sonus festival 2017 After movie: https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/10155743351734289/

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message