Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Spaljivao suhu travu i zapalio dva automobila kod Varaždina

Policija je u četvrtak priopćila kako je nepoznati počinitelj izazvao požar koji se nekontrolirano proširio na automobile u vlasništvu muškaraca u dobi od 51 i 52 godine...

4 komentara

Varaždinska policija traga za nepoznatom osobom koja je u srijedu u Jurketincu kod Varaždina, spaljujući suhu travu i raslinje na zapuštenoj parceli, izazvala požar koji je zahvatio dva automobila parkirana na obližnjoj livadi, koji su u potpunosti izgorjeli.

Policija je u četvrtak priopćila kako je nepoznati počinitelj izazvao požar koji se nekontrolirano proširio na automobile u vlasništvu muškaraca u dobi od 51 i 52 godine, a zajedno s automobilima izgorjeli su i njihovi osobni i drugi dokumenti.

Materijalnu štetu policija procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, te ističe kako nastavlja rad  na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinitelja.

Inače, nekontrolirano paljenje korova, unatoč učestalim policijskim upozorenjima i kaznama koje su za takvo ponašanje uvele općine i gradovi, i dalje je praksa u ruralnim područjima, potvrda čega je i slučaj 81-godišnjaka koji je u utorak, paleći korov u Veljunu, izazvao požar u kojem je izgorjela kuća njegova susjeda s dva spremišta.

Taj je starac spaljivao korov i nisko raslinje ispred svoje kuće, ali se uslijed vjetra vatra otela kontroli te proširila na susjednu parcelu, gdje je zahvatila drvenu kuću 54-godišnjeg vlasnika, kao i dva drvena spremišta.

Možda vas zanima i ovo:
Message