Obavijesti

News

Komentari 0

Španjolska policija čestita djeci rođendane i donosi im darove

Španjolska policija čestita djeci rođendane i donosi im darove

U španjolskoj provinciji Tarragona policija je došla s rotirkama pod prozor trojkama koje su slavile 4. rođendan. Gradić od 6500 ljudi u istoj provinciji odlučio je to napraviti za svako dijete, roditelji samo trebaju poslati mail

VIDEO

Zoe, Olivia i Enzo iz Reusa u španjolskoj provinciji Tarragona dugo će pamtiti svoj 4. rođendan. Iako na proslavu, zbog obavezne samoizolacije, nisu mogli pozvati prijatelje, dobili su neočekivane goste. Pod njihov prozor, pod rotirkama i sirenama, dovezlo se šest automobila lokalne policije i civilne zaštite. 


Djeca su pljeskala i oduševljeno klicala, a iznenađenje je bilo potpuno kad su im policajci s parkinga pustili  dječju pjesmicu. U ovu neobičnu proslavu uključili su se i susjedi koji su pljeskali s okolnih balkona. Oduševljenje je bilo još veće kad su trojke shvatile da im stiže i poklon. Dva policajca zavezala su ogromnu kutiju za uže koje su roditelji bacili s balkona. 
Na društvenim mrežama policajci su čestitali rođendane i svoj ostaloj djeci u gradu, koja su ih prisiljena slaviti sama. Čestitali su ima na njihovom trudu da ostanu kod kuće uz poruke "vi ste heroji" i "ako oni mogu, svi mogu".

Ovo nije izoliran slučaj zajednice koja pokušava najmlađima olakšati ove teške dane. Djevojčica Marina iz grada Torreforta iste provincije također je dobila personaliziranu i posebnu rođendansku proslavu, a video je također kružio društvenim mrežama.

Gradić Constantí u ovoj provinciji potom je otišao korak dalje. Svojih 6500 stanovnika obavijestio je da će policija čestitati rođendan baš svakom djetetu, samo se treba prijaviti mailom. 
Prije nekoliko dana policajci su pjevali na ulicama Maiorce, a posebno je oduševila snimka iz Andore na kojoj pjevaju i plešu uz dječji hit Baby shark.
Španjolska je među najkritičnijim zemljama na svijetu pogođenih korona virusom. Trenutačno je na neslavnom trećem mjestu s gotovo 96.000 oboljelih i 8464 mrtvih. U Kataloniji, gdje se nalazi Tarragona, stanje je vrlo teško. S gotovo 19.000 zaraženih na drugom je mjestu nakon Madrida.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Milanović sazvao Sabor, sutra će dati mandat Plenkoviću
IZBORI 2024.

Milanović sazvao Sabor, sutra će dati mandat Plenkoviću

Andrej Plenković objavio je kako su u četvrtak sakupili potrebnih 76 potpisa za formiranje nove Vlade

’Stjepan Čajić ju je postavio za šeficu’; On kaže: ‘To je laž, svi dišemo s radnicima Varteksa’
VARTEKS U ŠTRAJKU

’Stjepan Čajić ju je postavio za šeficu’; On kaže: ‘To je laž, svi dišemo s radnicima Varteksa’

Radnici Varteksa još čekaju plaće. Uprava šuti, sindikati prozivaju dioničara
Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece