News

Komentari 90

Spavali zimski san: Otac i sin ubili medvjedicu i mladunce...

Spavali zimski san: Otac i sin ubili medvjedicu i mladunce...

Aljaska: Na uznemirujućoj snimci se čuje kako medvjedići vrište nakon što su im ubili majku. Dva dana kasnije otac i sin su se vratili na mjesto zločina kako bi uklonili tragove

Andrew Renner (41) i njegov sin Owen Renner (18) su ubili ženku medvjeda i njezine mladunce dok su spavali zimski san u brlogu te su ih izvadili van i oderali im krzno. Nakon toga su si čestitali i ponosno su izjavili kako ih nikada neće uhvatiti. No snimila ih je kamera koje su tamo bile postavljene radi istraživanja. Otac i sin su ubili medvjede u travnju prošle godine, a vlasti Aljaske objavile su ga na zahtjev organizacije Humane Society.

Na uznemirujućoj snimci se čuje kako medvjedići vrište nakon što su im ubili majku. Dva dana kasnije otac i sin su se vratili na mjesto zločina kako bi uklonili tragove.

U siječnju ove godine Andrew Renner je dobio tri mjeseca zatvora i oduzeta mu je dozvola za lov na deset godina. Mora platiti i kaznu od 9000 dolara (oko 58.500 kuna). Njegov sin je dobio uvjetnu kaznu od 30 dana i određen mu je društveno koristan rad. Dozvolu za lov je izgubio na dvije godine, piše Mirror. 

Humane Society putem Twittera upozorava da bi takva brutalnost uskoro mogla postati normalna pojava na Aljasci, jer Trumpova administracija, kažu, želi umanjiti zaštitu divljih životinja u nacionalnim rezervatima Aljaske. 

Najčitaniji članci