Obavijesti

News

Komentari 7

Spavao mu sa ženom: Bijesni suprug ga skinuo golog nasred ulice, fotografirao i prijetio mu

Spavao mu sa ženom: Bijesni suprug ga skinuo golog nasred ulice, fotografirao i prijetio mu
1

'Tražio je i da mu mjesečno isplaćujem određeni iznos i da će mi naknadno reći koliko točno i kako da mu uplaćujem. Pokazao mi je četiri fotografije mene golog', ispričao je nesretni ljubavnik tužiteljstvu

VIDEO

Zagrepčanin A.S. upustio se u ljubavnu aferu s tuđom suprugom, a prema optužnici zagrebačkog tužiteljstva, vidljivo je da je prevareni muž, Alžirac (25) zajedno sa svojim prijateljem odlučio osvetiti mu se.

Ljubavnik je opisao kako je u jednom trenutku završio gol na javnom prostoru u Susedgradu gdje su ga pritom prevareni suprug i njegov sunarodnjak H.E.O. (30) fotografirali i kasnije ucjenjivali, piše Jutarnji.

- Ubit ću te kad te vridim prvi puta. Znam da si spavao s mojom ženom. Prvo mi je tako zaprijetio, a onda se htio naći da porazgovaramo. Ja sam na to pristao - ispričao je nesretni ljubavnik.

Pristao sam te me je poveo do parkiranog Smarta crne boje. Na vozačevom mjestu bio je neki muškarac, također alžirskog podrijetla, koji je s njim na alžirskom komunicirao. I tad mi je K.L. rekao da se skinem do gola. Nisam na to pristao, a nalazili smo se 50 metara od suvozačeve strane auta. K.L. se pritom obraćao vozaču, a meni je pokazao rukom da pogledam u unutrašnjost auta. Od straha sa pogledao i vidio na suvozačevu sjedalu metalni cjevasti predmet koji je bio prekriven jaknom svjetlije boje. Vidljiv je bio samo vrh tog predmeta i bio je to pištolj koji je na samom vrhu imao ciljnik. K.L. mi je potom ponovno naredbodavnim i prijetećim glasom rekao da se skinem. A kako sam vidio da se radi o dvojici muškaraca i da je u autu možda i pištolj, od straha sam počeo skidati svu odjeću sa sebe – prisjetio se A.S..

Golog su ga počeli, kako priča, slikati mobitelom. Htio je da se okreće i pozira te mu je već tada rekao da će ga tim fotografijama ucjenjivati i slati ih svima kako bi ga kompromitirao.

- Tražio je i da mu mjesečno isplaćujem određeni iznos i da će mi naknadno reći koliko točno i kako da mu uplaćujem. Pokazao mi je četiri fotografije mene golog. Zaprijetio mi je da ga ni slučajno ne smijem prijaviti policiji jer da će ubiti mene i moju obitelj. Kad je odlazio, rukom je prešao preko grla pokazujući da će me priklati. Njih su dvojica otišla, a ja sam bio prestravljen, nemoćno sam se osjećao i opravdano se bojim za svoju obitelj – opisivao je dramatične trenutke u tužiteljstvu A.S.

Optuženi muškarci se ne osjećaju krivima, a supruga koja je pokrenula aferu koristi zakonsku blagodat nesvjedočenja.

Alžirac K.L., koji je za sebe rekao da je maser sa završena dva razreda srednje škole i s primanjima od 2500 eura u jednoj ustanovi tvrdi da nije prijetio, niti je žrtvu slikao a kamoli tražio novac. Njegov partner u zločinu, inače otac dvoje djece i s privremenim boravkom u RH je pak otkrio da mu je K.L. ponudio 100 kuna za prijevoz do određene lokacije.

- Obećao mi je 100 kuna nagrade za vožnju pa sam ga poslušao. Vidio sam da K.L. priča s jednim čovjekom, da je bio jako ljut, razgovarali su oštro. A ja sam bio sam u autu i nisam se htio miješati. Gledao sam svoj mobitel. I iskreno nisam vidio da bi se ta druga muška osoba skinula do gola i da ga je K.L. fotografirao – pravdao se H.E.O. tvrdeći da u autu pištolja nije bilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.