News

Komentari 37

Snimke iz zraka: Evo kako su Split i Zagreb dočekali Novu

Snimke iz zraka: Evo kako su Split i Zagreb dočekali Novu

Čitatelji iz Zagreba i Splita poslali su spektakularne snimke dronom sa Sljemena i Kozjaka koje su snimili baš u vrijeme kada je cijela Hrvatska slavila ulazak u novo desetljeće

U gradu je treštalo i bila je ogromna gužva pa sam malo prije ponoći uzeo dron i otišao na Kozjak dočekati Novu godinu, priča nam čitatelj koji je poslao snimku dočeka s 500 metara visine i pogledom na Split i otoke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bilo je prekrasno. Gore se ništa nije čulo i bilo je predivno gledati. Maknuo sam se kako ne bih nikoga ugrozio. Jesam li se bojao da će mi raketa pogoditi dron? Ma kakvi, bio sam dosta daleko tako da je bilo sigurno - priča čitatelj.

- Inače volim fotografiju i već dugo imam dron pa sam htio i ovo iskusiti. Prekrasno je bilo gledati, kao da vidiš male eksplozije u daljini raznih boja, zaključuje. 

Snimku dronom poslao nam je i čitatelj iz Zagreba koji kaže kako su on i djevojka dugo razmišljali kakav bi mogao biti pogled sa Sljemena za doček:

- Bilo je predivno. Gore je bilo puno ljudi i palili su vatromete, ali ti vatrometi nisu bili ni približno lijepi kao oni ispred nas. Bilo je hladno pa se nismo dugo zadržavali, ali ovaj ćemo doček još dugo pamtiti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Novu su uz spektakularni vatromet dočekali i na gradskim trgovima u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Dubrovniku... 

POGLEDAJTE VIDEO: ZAGREB

<<< Ovdje pogledajte kako je Hrvatska dočekala 2020. >>>

Najčitaniji članci