Obavijesti

News

Komentari 51

Policija još traži četiri muškarca: 'Pobjegli su u dva Mercedesa, pronašli su jednog od njih...'

Policija još traži četiri muškarca: 'Pobjegli su u dva Mercedesa, pronašli su jednog od njih...'

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska sinoć je objavila fotografije četvorice muškaraca, a građane je pozvala da, ako imaju saznanja o tim osobama ili gdje bi se oni mogli nalaziti, o tome izvijeste policiju

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

pucnjava 03:19
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
18.50

Policija i dalje traga za četvero muškaraca u Splitu: Navodno sada traže i crni Mercedes

Potraga policije za četvoricom muškaraca koja se dovode u vezu s jučerašnjom pucnjavom u Splitu u kojoj je 36-godišnji Josip Čubelić ranjenu u nogu nastavlja se i u srijedu predvečer.

"Mjere policijskog traganja su i dalje na snazi te će se nastaviti i večeras", rekao je za Hinu glasnogovornik splitsko-dalmatinske Policijske uprave Jerko Kurevija.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

18.25

Slagalica krvave sačekuše: Na Čubelića pucali zbog obiteljskih problema, on ne želi ni zucnuti

Dok je policija intenzivno tragala za četvoricom muškaraca koje povezuju s pucnjavom na splitskim Skalicama, ranjeni Josip Čubelić (36) zvani Čuba, koji se nalazi pod zaštitom policije u splitskoj bolnici, nije ni zucnuo o cijelom incidentu...

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

15.38

Poznati splitski nogometaš Tonći Kukoč-Petraello objavio je putem Facebooka podršku jednom od bjegunaca, Jerku Radiću. U jednom od intervjua iz 2016. Tonći je otkrio da mu je Radić bio agent. Na drugim fotografijama s društvenih mreža naziva ga članom obitelji.

VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDJE

15.06

U garaži zgrade na Pazdigradu nedaleko od hotela Zagreb pronađen je bijeli Mercedes kojeg su svjedoci vidjeli kako se jučer udaljava s mjesta na kojem je ranjen Josip Čubelić Čuba.

Kako doznaje Dalmatinski portal, policija sada traga za crnim Mercedesom koji je, pretpostavlja se, poslužio za bijeg iz grada osumnjičenima za napad na Čubelića.

Sinoć je policija objavila fotografije osoba koje povezuju s ovim kaznenom djelom, radi se o Jerku i Alenu Radiću, Anti Varnici i Nenadu Petraku, no za sada nema informacija o tome da su pronađeni.

24sata
12.09

Splitska je policija u srijedu okvalificirala kao pokušaj ubojstva jučerašnju pucnjavu iz vatrenog oružja u kojoj je teško ozlijeđen 36-godišnjak, te je ponovno pozvala građane ako imaju informacije o četvorci bjegunaca da ih dostave policiji.

Kako su izvijestili iz policije u prijepodnevnim satima još se traga za četiri muške osobe koje se dovodi u vezu s jučerašnjom pucnjavom.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

24sata

Komentari 51