Kao glavno jelo servirao se 'confit' od goveđih rebara s krumpirima kuhanim u vrhnju s češnjakom) i brokulom kuhanoj na pari; hrskava svinjetina u slatko-kiselom umaku...
Gozba za Kima i Trumpa: Od govedine do kozica i bakalara...
Rebarca od govedine i svinjetina u slatko-kiselom umaku servirala se na radnom ručku američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una, spajajući tako okuse Istoka i Zapada tijekom povijesnog summita u Singapuru.
Prema jelovniku kojeg je objavila Bijela kuća, dvojica čelnika ručak su započela predjelom od koktela s kozicama i salate od avokada, salate od zelenog manga s preljevom od meda i limete začinjene primjesama iz jugoistočne Azije i svježom hobotnicom, ali i "oisenom", korejskim jelom od punjenih krastavaca.
Kao glavno jelo servirao se 'confit' od goveđih rebara (metoda pripremanja mesa u vlastitoj masnoći na laganoj vatri) s krumpirima 'dauphinoise' (kuhanim u vrhnju s češnjakom) i brokulom kuhanoj na pari; hrskava svinjetina u slatko-kiselom umaku i pržena riža s umakom od čilija "XO" te korejsko jelo "daegu jorim" - bakalar pirjan sa sojom uz rotkvice i azijsko povrće.
Trump i Kim zasladili su se s tartletom od tamne čokolade, sladoledom od vanilije s trešnjama Haagen-Dazs, i poznatom poslasticom s francuske Rivijere poznatom kao 'tart tropezienne", vrstom francuskog brioša s kremom od limuna i vanilije.
Poslasticu je proslavila slavna francuska glumica Brigitte Bardot koja se zaljubila u taj desert tijekom boravka u St. Tropezu na snimanju filma "I Bog stvori ženu".