Srećko Telar kandidat Škorinog DP-a za gradonačelnika Siska | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 0

Srećko Telar kandidat Škorinog DP-a za gradonačelnika Siska

Srećko Telar kandidat Škorinog DP-a za gradonačelnika Siska

Najavio je pomoć poduzetnicima kako bi opstali u teškim gospodarskim uvjetima i otvarali nova radna mjesta, najavljuje i kvalitetnije infrastrukturno povezivanje prigradskih naselja s gradskim središtem

VIDEO

Ekonomist Srećko Telar u petak je predstavljen kao kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Siska, poručivši da svojim djelovanjem želi rušiti klišeje o političarima koje građani doživljavaju kao uhljebe, neradnike, trgovce interesom i lažove.

"Pokazat ćemo da možemo pokrenuti gospodarstvo, izbaciti klijentelizam i korupciju iz političkog djelovanja", poručio je Telar, istaknuvši da je Sisak grad pobjeda i pobjednika te zaslužuje bolje nego što je danas.

Najavio je da će se pročelnici upravnih odjela, ravnatelji gradskih tvrtki i ustanova, direktori gradskih poduzeća imenovati isključivo putem javnih natječaja, preko povjerenstva sačinjenih od stručnjaka iz područja gospodarstva, poduzetništva, obrazovanja, kulture i sporta.

Vućemilović: 'Osipanje HDZ-ovaca u Slavoniji je očekivano'
Vućemilović: 'Osipanje HDZ-ovaca u Slavoniji je očekivano'

Kao gradonačelnik, dodao je, u odlučivanje za razvoj i uređenje grada uključit će sve Siščane i Siščanke putem javnog i osobnog kontakta, ali i putem bolje i redovitije komunikacije s mjesnim odborima.

"Jer, moj zadatak je da budem i budemo servis svih građana i njihova produžena ruka", rekao je Telar.

Najavio je pomoć poduzetnicima kako bi opstali u teškim gospodarskim uvjetima i otvarali nova radna mjesta, najavljuje i kvalitetnije infrastrukturno povezivanje prigradskih naselja s gradskim središtem te brigu o stambenom zbrinjavanju mladih obitelji te o mladima.

Sve što govorim ću i učiniti - potpisujem

"Svjestan sam izazova i odgovornosti koji me očekuju, ali se toga ne bojim. Želim napraviti Sisak po mjeri svih nas. Spreman sam potpisati da ću sve što govorim i učiniti", zaključio je Telar.

Njega je kao kandidata kratko predstavio glavni tajnik Domovinskog pokreta Dario Žepina, istaknuvši da je on kao zapovjednik policijske postrojbe u Domovinskom ratu, ali i djelovanjem nakon rata zadovoljio sve stranačke kriterije i potvrdio kvalitete nužne za vođenje grada.

Na promotivnom skupu ispred sisačkog sjedišta stranke Telaru su potporu dali stranački dužnosnici s potpredsjednikom saborskog Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Stjepom Bartulicom te članovi gradskog ogranka stranke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen
STRAVA KOD DUGOG SELA

Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.