Obavijesti

News

Komentari 18

‘Sretna sam što je milijunaš iz Pule kod nas uplatio listić'

‘Sretna sam što je milijunaš iz Pule kod nas uplatio listić'
1

Dobitni listić uplaćen je na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije na Giardinima u Puli. Djelatnica koju smo zatekli u nedjelju rekla je da je sretna što dobitak dolazi u Istru

VIDEO

U subotnjem izvlačenju Lota 7 osvojen je dobitak 6+1 koji je sretniku ili sretnici iz Pule donio 1,8 milijuna kuna. Dobitni listić uplaćen je na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije na Giardinima u Puli. Djelatnica koju smo zatekli u nedjelju rekla je da je sretna što dobitak dolazi u Istru.

- Radim ovaj posao tek dva mjeseca i stvarno ne znam tko je dobitnik, ali mu čestitam od srca. Ujutro me poznanica zvala i rekla da je dobitak uplaćen kod nas pa sam se iznenadila. Ako ne igrate ne možete niti dobiti - kazala je djelatnica. Brojevi 22. kola koji su donijeli sreću dobitniku su: 6, 10, 16, 18, 21, 31, 34 i dopunski broj 23. Igrač je uložio 33,00 kune. 

Sretnik iz Pule uplatio 33 kune i dobio 1,8 milijuna na Lotu 7
Sretnik iz Pule uplatio 33 kune i dobio 1,8 milijuna na Lotu 7

Ekipa iz Zaprešića dijeli dobitak

U petak su četvorica prijatelja iz kartaške družine u Zaprešiću su na lotu osvojila dobitak 'težak' 3.357.478,32 kuna. Dobitak su osvojili zajedno, pa su ga zajedno i podignuli, a može se pretpostaviti da će dio tog dobitka i zajednički potrošiti, objavili su u petak iz Hrvatske lutrije.

Odigrali su dvije kombinacije Lota 7 za 14,00 kuna na prodajnom mjestu u Zaprešiću na Trgu mladosti.

Dobitak 6+1 pokazao se kao izuzetno vrijedan od kada ga je, u listopadu prošle godine, Hrvatska lutrija uvela na listu dobitaka. Osvojen je šest puta.

Zagrebačka županija od početka godine izuzetno je sretna što se tiče lutrije. Naime, u prva dva mjeseca 2019. u ovu županiju otišlo je šest od devet dobitaka u igrama Hrvatske lutrije, u ukupnoj vrijednosti od 10,5 milijuna kuna.

Ekipa iz Zaprešića osvojila je više od 3 milijuna kuna na lotu
Ekipa iz Zaprešića osvojila je više od 3 milijuna kuna na lotu

Astrologinja: Cijele ove godine nas očekuje niz dobitaka

Fantastičan niz dobitaka u Zagrebačkoj županiji otvorio je 14. siječnja neimenovani sretnik koji je pogodio kombinaciju 6+1 u igri Loto7. Osvojio je tada nešto više od 1,8 milijuna kuna. Samo tri dana poslije sretnik iz Brdovca pogodio je kombinaciju u istoj igri, ali je osvojio 'samo' 400.000 kuna.

Malo tko je očekivao da će veljača biti još sretnija od siječnja za igrače, ponajviše zato jer praktički do kraja mjeseca nije bilo nikakvih dobitaka. Ali onda su uslijedila čak četiri dobitka i to u svega pet dana.

Prvo je u Svetoj nedjelji 20. veljače sretnik pogodio 'sedmicu' te je osvojio više od 3,1 milijuna kuna. Tri dana poslije, 23. veljače, u Zaprešić je otišlo 3,3 milijuna kuna. Dan nakon toga, u Zagrebu je sretnik pogodio 'šesticu' i osvojio 1,2 milijuna kuna, a dan nakon toga je sretnik u Samoboru pogodio plutajući bingo i osvojio pola milijuna kuna.

Astrologinja Vesna Narat kaže kako je sve povezano s horoskopskim znakom Zagrebačke županije i Zagreba, a to je djevica.

- Trenutno je Saturn u Jarcu, a to označava jako dobre stvari za Djevicu jer imaju jako puno koristi od toga. Uz to, cijela naša država je u podznaku Strijelca, a oni ove godine imaju velike mogućnosti za dobitke - objašnjava Narat.

- Država nam je proglašena u 19:56 minuta. To je podznak Strijelca, a čitava ova godina je u znaku broja tri. Broj tri označava Jupiter koji kada je u u Strijelcu označava narod, obilje i dobitak. Cijele ove godine nas očekuje niz dobitaka, ali i iduće godine - dodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke