Obavijesti

News

Komentari 63

Odgodili deložaciju obitelji koja nije vratila stan Gradu Zagrebu

Odgodili deložaciju obitelji koja nije vratila stan Gradu Zagrebu
4

Stan u Novskoj 30 obitelji Ivanović je 1993. dobila na privremeno korištenje. Obitelj je kasnije dobila novi stan na Vrbanima, no stan u Novskoj nikada nisu vratile Gradu

VIDEO

Za ovaj ponedjeljak u 10 sati bila je zakazana deložacija iz stana na adresi u Zagrebu, Novska 30 u kojem žive Suzana Ivanović i Ivana Ivanović no ona nije provedena. 

Pravomoćnim i ovršnim rješenjem Općinskog građanskog suda u Zagrebu određena je ovrha o iseljenju stanara i predaji stana Gradu Zagrebu. 

Stan je, inače, dodijeljen obitelji Ivanović 1993. godine na privremeno korištenje na rok do 31.03.1993. godine, Rješenjem Skupštine Grada Zagreba. Nakon isteka vremena, stan nisu vratili u posjed Gradu Zagrebu te je 2004. godine pokrenut postupak iseljenja. 

2015. godine Ministarstvo branitelja obavijestilo je Grad Zagreb da je obitelji Ivanović dodijeljen stan u Zagrebu, na Vrbanima, međutim predmetni stan na adresi Novska 30, iako su stambeno zbrinute, Suzana i Ivana Ivanović nisu predale u posjed Gradu Zagrebu. 

Prilikom zakazanog preuzimanja stana za dan 17.08.2015. godine, u stanu su zatečene Suzana Ivanović i Marija Jagar-rođakinja njezinog pokojnog supruga koje su izjavile da se Marija Jagar doselila u stan u siječnju 2015. godine i to sa dvoje malodobne djece.

Stan ponovno nije predan u posjed Gradu Zagrebu, a uvidom u evidencije utvrđeno je da obitelj Jagar već bespravno koristi čak dva stana na adresama Trnjanska cesta 60 i Trnjanska cesta 35, koji stanovi se također nalaze u imovini Grada Zagreba. 

Tako je Marija Jagar već u posjedu stana koji je u imovini Grada Zagreba, Trnjanska cesta 60. Vezano uz predmetni stan također je u tijeku ovršni postupak radi iseljenja. Zadnja zakazana deložacija za 27.07.2016. godine odgođena je odlukom suda.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

Rafalei će sutra letjeti po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei će sutra letjeti po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH
VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije