News

Komentari 2

Zbog kvara klime izgorjeli stan i dio krovišta zgrade u Lovranu

Zbog kvara klime izgorjeli stan i dio krovišta zgrade u Lovranu

Prema nalazima očevida, uzrok požara je tehnički čimbenik, a do požara je došlo zbog kvara na klima uređaju u stanu, koji se zatim proširio na cijeli kat i krovište zgrade

Uzrok požara, u kojemu je prije dva dana u Lovranu posve izgorio stan i veći dio krovišta zgrade, a oštećena su još četiri stana, je kvar na klima uređaju, a šteta se procjenjuje na više stotina tisuća kuna, priopćeno je iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Policija je, u suradnji s protupožarnim inspektorom, obavila očevid požara koji je u srijedu buknuo u stanu u potkrovlju zgrade u središtu Lovrana, u vlasništvu 47-godišnje hrvatske državljanke.

Požar su ugasili pripadnici više javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Požar je uočio susjed, koji je primijetio dim iz stana te žurno pozvao vlasnike, a oni su uz njegovu pomoć, kao i ostali ukućani, izašli iz stana prije nego se požar proširio.

Prema nalazima očevida, uzrok požara je tehnički čimbenik, a do požara je došlo zbog kvara na klima uređaju u stanu, koji se zatim proširio na cijeli kat i krovište zgrade.

Najčitaniji članci