Obavijesti

News

Komentari 215

Stanić: 'Kalmeta je upravljao zločinačkom organizacijom'

Stanić: 'Kalmeta je  upravljao zločinačkom organizacijom'
1

Jedino nemam dokaze da su dijelili novac, to se radi tajno, ali je to logika same stvari, rekao je Mijat Stanić o optužnici protiv bivšeg ministra Božidara Kalmete

VIDEO

Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata i član udruge 'Za referendum' Mijat Stanić u razgovoru za N1 rekao je kako nije previše euforičan zbog optužnice protiv Božidara Kalmete, ali vjeruje da će biti osuđen. 

- Na kraju sam odlučio podnijeti jednu sasvim konkretnu kaznenu prijavu gdje ću navesti tu ekipu koja je zapravo bila zločinačka organizacija. Ja sam optužio Božidara Kalmetu da je isplanirao, osmislio, ustrojio, upravljao i nadzirao tu zločinačku organizaciju, da su dijelili novac. Jedino nemam dokaze da su dijelili novac, to se radi tajno, ali je to logika same stvari. To što sam ja napisao, napisao sam temeljem dokumentacije koju sam imao i temeljem onog što su mi rekli svjedoci. Kalmeta nikad ništa neće priznati. Ako se s njim nešto dogovara što mu ne odgovara, iskoristit će svaku priliku da vam slaže. On će podbočiti 50 ljudi da sebe izvuče - rekao je Stanić.

Komentirao je i referendumsku inicijativu o referendumu za koju treba skupiti 381.000 potpisa. Kazao je kako već imaju neke rezultate. Inicijativom žele postići da se potpisi ne prikupljaju samo u uredima državne uprave. 

- Tu se radi o osveti ove Vlade. Jedine dvije odluke, outsourcing i davanje autocesta u koncesiju, su propale zbog referenduma. I sad nam se žele osvetiti, ali građani to neće dopustiti - poručio je Stanić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 215
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...