Obavijesti

News

Komentari 10

Ostavka: Stanišić više neće biti predsjednik Gradskog vijeća

Ostavka: Stanišić više neće biti predsjednik Gradskog vijeća
1

Nije pošteno da vodim Vijeće nakon što sam izišao iz stranke koja je manadat osvojila u koaliciji s HDZ-om, kaže donedavno prvi čovjek HSP AS-a u Karlovcu

VIDEO

Sutra ću na sjednici Gradskog vijeća Karlovca dati neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Gradskog vijeća. To je moralna odluka, nije pošteno da vodim Vijeće nakon što sam izišao iz stranke koja je taj manadat osvojila na izborima, odnosno u formiranju koalicijske gradske vlasti s HDZ-om  - kazao je Mihovil Stanišić, donedavno prvi čovjek HSP AS-a u Karlovcu.

Šokiran odlukom

Šokirala ga je, kaže odluka Ruže Tomašić da napusti stranku, to nikome od kolega nije najavila, no dovoljno je poznaje i u svega nekoliko minuta razgovora s njom i sam je odlučio krenuti njenim stopama. Dodaje da i dalje vjeruje i podržava ideje pravaša.

- Nastavljam dalje djelovati kao nezavisni vijećnik u Karlovcu, a u stranačkom smislu krećem od nule.

U politici ću dalje djelovati s Ružom Tomašić, na način koji odaberemo. HSP AS je u Karlovcu i županiji jaka i stabilna stranka koja ne djeluje s 'figom u džepu', članovi su moji sada bivši stranački kolege s kojima i dalje surađujem.

Neka razmisle

Razgovarao sam s njima, mnogi su me pitali zašto sam izišao, što da oni rade. Savjetovao sam im da razmisle, da ne žure, da sami donesu odluku, nevezano uz mene i moj postupak. Ukoliko se netko odluči izići i prikloniti nam se, surađivat ćemo - dodaje Stanišić koji će u Gradskom vijeću Karlovca podržavati stavove koalicijske vlasti.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.