Obavijesti

Promo sadržaj

Stiže veseli Djed Mraz s torbom punom darova

Stiže veseli Djed Mraz s  torbom punom darova
1

Ho, ho, ho... Naša ekipa sutra će razveseliti mališane u Zagrebu! Djedica im je pripremio slasne BOBI pakete. Bit će i na Ininoj benzinskoj crpki u Jagićevoj

Pa ovaj je Djedica baš prava faca. Najprije je razveselio mališane u O.Š. Ivane Brlić Mažuranić u Rezovačkim Krčevinama, nedaleko od Virovitice, a svoju turneju sutra nastavlja po Zagrebu. Sreći u Virovitici nije bilo kraja. Baš svi su se htjeli fotografira­ti s njim i reći mu svoje želje. Sretni usklici djece vesele ga najviše na svijetu. Radosni je Djed Mraz malce iznenadio ukusnim BOBI poklon pa­ketima, a školi je darovao Labudova super sredstva za čišćenje.

Ugodno je iznenadio i posjetitelje Inine crpke u Virovitici koji su s njim rado poraz­govarali i fotografirali se, a neki su i zapjevali. Njegova je torba prepuna BOBI slatkih i slanih grickalica i sutra kreće na turneju po Zagrebu. Već je pripremio Citroën C4 Picasso i oku­pio ekipu. Osim što će posjetiti ma­lišane, Djedica će produžiti do Trga bana Jelačića, gdje se u sklopu Bo­žićne bajke, u velikoj snježnoj kugli, nalazi prava atrakcija zagrebačkog Adventa - novi Citroën C3. Nakon toga će razveseliti i posjetitelje Ini­ne benzinske crpke u Jagićevoj ulici.

Ako putem čujete “ho-ho-ho”, znajte da je to naš Djedica koji nosi torbu punu darova... Vrijeme je darivanja, zar ne? Možda i vas iznenadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura