Obavijesti

News

Stižu dva nova kraljevska sladoleda iz Leda

Stižu dva nova kraljevska sladoleda iz Leda
4

King Love je spoj čokolade mousse strukture i punjenja od jagode, King Caramel Adventure objedinjuje butterscotch okus i preljev od slane karamele

King Love i King Caramel Adventure dva su nova King sladoleda jedinstvenih, neodoljivih i potpuno novih okusa koje je danas Ledo, najveći proizvođač sladoleda u regiji, predstavio u prekrasnom ambijentu crnog Velveta. Novi članovi obitelji King su poput suprotnosti koje se privlače – jedan je nježniji i romantičniji, a drugi je intenzivniji i prava je avantura do sad neviđenih okusa.

King Love ima prozračnu i pjenastu čokoladnu mousse strukturu okusa jagode. U samoj srži ove kraljevske slastice čeka vas inovativno iznenađenje kakvo još niste mogli nigdje probati – srcoliko punjenje od jagode s komadićima jagode, a trostruki preljev od mekane bijele čokolade, jagode i mliječne čokolade s crispy posipom potpuno će vas očarati. King Caramel Adventure, pak, odlikuje aromatični butterscotch okus, a sladoled je punjen preljevom okusa slane karamele te također ima specifičan trostruki preljev (mekana bijela čokolada, slana karamela i bijela čokolada sa štapićima badema). Ovo je prvi Ledo sladoled koji na savršen način kombinira okus slanog i slatkog u jedinstvenu kombinaciju.

„ King već dugi niz godina ima visoko mjesto kod naših potršača kao jedan od najmiljenijih sladoleda. Budući da Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda i upravo inovacije su ono što prepoznaju i naši brojni potrošači, donosimo dva nova, vrhunska i zaista posebna proizvoda. Svojim vrhunskim kombinacijama King se nametnuo kao savršena slastica u kojoj potrošači uživaju tijekom cijele godine. King Love i King Caramel Adventure dva su nova člana King obitelji na koja smo jako ponosni i vjerujemo da pronaći svoje mjesto kod potrošača“ istaknula je Antonija Ivanković, marketing managerica za sladolede.

Samo je jedan kraljevski sladoled –  King donosi savršene kombinacije okusa za prave hedoniste

Ledo King već preko 20 godina biraju ljubitelji vrhunskih užitaka, hedonisti u vječnoj potrazi za novim, savršenim okusima. I kada pomislite da ste isprobali sve moguće kombinacije, King ponovo oduševi s nečim potpuno novim, drugačijim, revolucionarnim. Iako se okusi kroz godine mijenjaju ono što je svim King sladoledima zajedničko može se okarakterizirati u svega dvije riječi; kraljevski sladoled. King krase božanstveni okusi i sastojci premium kvalitete.

Vrhunske kombinacije najrazličitijih okusa pomno su birane i za King Love i Caramel Adventure kako bi ponudile najorginalnije kombinacije kojima je stvarno nemoguće odoliti. Uz nove sladolede, u Ledo škrinji i dalje možete pronaći okuse kojima ste do sada ukazali svoje povjerenje. Ponuda King sladoleda zaista je bogata jer čak 7 različitih Kingova objedinjuje 26 različitih sastojaka.

Ledo King će svaki slatki trenutak začiniti osjećajem istinskog uzbuđenja koje se može usporediti jedino s neobuzdanom zabavom prepunom iskušenja i zaraznih okusa. Najteže će biti donijeti odluku, koji okus odabrati?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.