Obavijesti

News

Komentari 1

Stjepan Kovač kandidat za još jedan mandat gradonačelnika

Stjepan Kovač kandidat za još jedan mandat gradonačelnika
1

Stjepan Kovač siguran je da će pobijediti već u prvom krugu. Rekao je kako se u protekle četiri godine u Čakovcu mnogo toga napravilo, ali započeti su i mnogi projekti

VIDEO

Predsjednici čakovečkih organizacija SDP-a, HSS-a, HSU-a, MDS-a i Hrvatskih laburista potpisali su u četvrtak u Čakovcu koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u svibnju, a čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač (SDP) kandidiran je za još jedan mandat.

Sporazumom je definirano i da će kandidati koalicije za zamjenike biti dosadašnji zamjenik čakovečkoga gradonačelnika Mario Medved (SDP) i zamjenik međimurskog župana Zoran Vidović (HSS).

Predsjednik čakovečkog SDP-a Mario Madved rekao je kako vjeruje u pobjedu koalicijskog tima koji će pomoći daljnjem razvoju Čakovca. 

Stjepan Kovač siguran je da će pobijediti već u prvom krugu. Rekao je kako se u protekle četiri godine u Čakovcu mnogo toga napravilo, ali započeti su i mnogi projekti koje namjerava završiti u sljedećemu mandatu. "Nastavljamo u šestoj brzini za boljitak sugrađana i daljnji razvoj gradskog područja", poručio je.

HSS-ovac Zoran Vidović istaknuo je govoreći o 20-godišnjoj suradnji sa SDP-om da je u to vrijeme njegova stranka imala u tri mandata zamjenika gradonačelnika.

O odluci da se pridruži toj koaliciji i prihvati dužnost zamjenika gradonačelnika rekao je kako je mlada ekipa na čelu grada imala konkretnih rezultata te da će zajedno s njime raditi na daljnjem prosperitetu Čakovca i Međimurske županije. Dodao je da će HSS-u pripasti i jedno mjesto zamjenika predsjednika Gradskog vijeća.

Na novinarsko pitanje zašto u toj koaliciji nije i čakovečki HNS, Medved je odgovorio kako je ta stranka odlučila na izbore izaći sama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...