Obavijesti

News

Komentari 63

Što je ljudima? Na Badnjak u Splitu zapalili 24 kontejnera

Što je ljudima? Na Badnjak u Splitu zapalili 24 kontejnera
1

Netko je u Badnjoj noći zapalio 24 kontejnera u splitskom gradskom kvartu Bol, a vatra s njih zahvatila je i jedno stablo, doznaje se u Vatrogasno-operativnom centru Split

VIDEO

Gorjelo je u ulicama: Smiljanićevoj, Hrvatskih iseljenika, Putu Plokita, Bleiburških žrtava i Tršćanskoj gdje je zapaljeno 12 plastičnih i isto toliko metalnih kontejnera. Vatra se s njih proširila i na stablo.

Požar je u noći s utorka na srijedu gasilo 15 vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Split i Javne vatrogasne postrojbe grada Splita s četiri vozila.

Materijalna šteta nije zanemariva, a policiji je počinitelj još uvijek nepoznat.

Nakon što su noćas gorjeli kontejneri u Splitu, policija se ogalsila novim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

U odnosu na  informaciju o požarima na kontejnerima  koji su se dogodili tijekom noći na više lokacija na području Splita, većinom na području gradskog kotara Bol, do sada je utvrđeno da se radi o požaru na ukupno 17 metalnih i plastičnih kontejnera za prikupljanje komunalnog otpada. Požar su ugasili vatrogasci te se nije proširio na druge objekte, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Vezano za navedeno policijski službenici započeli su s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem i za sada imamo sumnju u jednu osobu koju dovodimo u svezu s događajem, te se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.