Obavijesti

Promo sadržaj

Što kriju brze pozajmice s 0 kn troškova Ferratum banke?

Što kriju brze pozajmice s 0 kn troškova Ferratum banke?
2

Ovakav kredit skrojen je baš po Vašoj mjeri? Je ako Vam treba hitna i brza pozajmica kako biste u kratko vrijeme mogli riješiti svoje financijske probleme

Ferratum banka svojim klijentima nudi najpovoljnije brze kredite – one s 0 kn bankovnih naknada i s rokom otplate do 30 dana. Ovakav kredit skrojen je baš po Vašoj mjeri? Je ako Vam treba hitna i brza pozajmica kako biste u kratko vrijeme mogli riješiti svoje financijske probleme. Bilo da ste novi korisnik Ferratum banke ili postojeći klijent, ne propustite odlične ponude kreditiranja!

Nikad lakše do 4 000 kn

Za sve nove korisnike Ferratum banke u tijeku je jedinstvena akcija „Posudi 4000 – vrati 4 000!“ koju možete ostvariti prema uvjetima promotivne ponude. Brzu pozajmicu možete dobiti u samo nekoliko klikova mišem, za što čak ne morate ni odlaziti u banku!

Sve što trebate učini je na naslovnici Ferratum banke odabrati iznos brze pozajmice i vrijeme njene otplate. Sljedeći korak je unijeti osobne podatke i poslati ih na procjenu kreditne sposobnosti. Najbrži način da to učinite je automatiziranim sustavom Instantor, putem kojeg će odobrenje Vašeg kredita biti brže. Uploadajte obostranu fotografiju osobne iskaznice i fotografiju Vašeg lica uz osobnu iskaznicu, te obostranu sliku kartice tekućeg računa. 

Korisnička podrška će Vam javiti je li kredit odobren. Nakon toga će Vam poslati Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i  s potvrdom o Jamstvu šaljete natrag banci i to emailom, WhatsAppom ili faxom. 

Već za 15 minuta brze pozajmice mogu biti odobrene, a novac poslan na Vaš račun!

30% popusta na bankovnu naknadu

U ovim akcijama nisu zaboravili ni na već postojeće klijente! Njima nude aktualnu ponudu od čak 30% popusta na bankovnu naknadu. Tako i vjernim korisnicima neće biti olakšano samo dizanje brzih pozajmica, već i njegovo vraćanje.

Ako se pitate što se krije iza ovako primamljivih ponuda, odgovor je ništa; ništa osim težnje da zadovoljimo potrebe svojih postojećih  klijenata i želje da privučemo nove! Zadovoljni korisnici jedini su način za ostvarenje dobrog poslovanja, stoga je njihova misija učiniti upravo to. Pogledajte primamljivu ponudu Ferratum banke i neka Vaša briga oko financija postane prošlost!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.