Obavijesti

News

Komentari 33

Strava kraj Banja Luke: Ženu je polio benzinom i zapalio, teško je ozlijeđena i životno ugrožena

Strava kraj Banja Luke: Ženu je polio benzinom i zapalio, teško je ozlijeđena i životno ugrožena
1

On ju je  pozvao telefonom i zaprijetio da će zapaliti kuću njene majke. Ona je izašla s posla kako bi spriječila da zapali kuću, ali kada je stigla njen suprug je već bio tamo, ispričali su nam mještani

VIDEO

Svađa nevjenčanih supružnika zamalo je završila tragedijom u Laktašima, malom mjestu nadomak Banja Luke koje je poznato po Miloradu Dodiku, članu predsjedništva koji potječe od tamo. 

M.M. odlučila je napustiti svog supruga (43), krenula je pješice sa kćeri svojoj majci. Mještani i poznanici supružnika su ispričali da ih je razjareni suprug pratio automobilom.

- On ju je  pozvao telefonom i zaprijetio da će zapaliti kuću njene majke. Ona je izašla s posla kako bi spriječila da zapali kuću, ali kada je stigla njen suprug je već bio tamo - rekli su mještani i dodali da je događaju svjedočila njena malodobna djevojčica.

Još uvijek pod dojmom onoga što su vidjeli, susjedi kažu kako je muškarac pokušavao nagovoriti ženu da uđe u automobil, a ona je to odbila. Okrenula se od njega i s djetetom je krenula pješice u smjeru majčine kuće. On ih je nastavio pratiti u autu i kroz otvoreni prozor ju je nagovarao da stane. Počeo joj je i prijetiti, a kada je vidio da ga neće poslušati, izašao je iz auta i pokušao ju ugurati unutra. Ona se branila. 

U naletu bijesa, tvrde mještani, muškarac je uzeo kanistar benzina iz auta, polio ju i zapalio. Sve je vidjela njezina kćer.

Hitna pomoć ubrzo je stigla i prevezla ženu s teškim opekotinama u Urgentni klinički centar Banja Luka. Kako su priopćili, opekotine su zahvatile 50 posto njezinog tijela, priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena. 

Policija je muškarca privela. Navodno je već i od ranije poznat po nasilničkom ponašanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca