Obavijesti

News

Komentari 8

Strava u Indiji: U kući pronašli deset članova obitelji obješeno

Ljudsko tijelo je samo privremeno, a jedan može nadići strahove samo ako prekrije oči i usta, piše u jednoj od poruka kraj tijela. Sumnja se da je obitelj ubijena u ritualu

VIDEO

Policija u Indiji i dalje istražuje pod kojim je okolnostima umrlo 11 članova iste obitelji. Njihova su tijela pronađena obješena u nedjelju sa stropa kuće u selu Burari. Policija je našla deset tijela koja su visjela s krova dok je tijelo starije žene pronađeno na podu u kući.

Preminuli su imali vezane ruke i noge te poveze preko očiju. Sumnja se da je u pitanju ritualni obred te su u kući pronađeni pisane poruke čudnog sadržaja.

POGLEDAJTE VIDEO

- Ljudsko tijelo je samo privremeno, a jedan može nadići strahove samo ako prekrije oči i usta - piše u jednoj od poruka. U porukama piše i da su umrli morali napraviti određene rituale kako bi njihove duše bile spašene nakon što im tijelo umre. 

Majka i baka Narayana Devi (77) je ležala na podu. Ostali umrli su braća Bhavnesh Bhatia (50) i Lalit Bhatia (45), njihove supruge Savita Bhatia (48) i Teena Bhatia (42), unuci Priyanka (33), Nitu (25), Monu (23), Dhruv (15) i Shivam (15) te kći starice Pratibha (57). 

Jedino je obiteljski ljubimac, labrador bio živ. Obitelj je vodila lokalnu trgovinu. Trgovina se otvarala u pet sati, a budući da nije bila otvorena cijeli dan, susjedi su se zabrinuli i pozvali policiju. 

Policija je prvo sumnjala da je u pitanju masovno ubojstvo, ali nakon što su pronađene poruke, vjeruje se da je starica pomogla djeci da izvrše kolektivno samoubojstvo, a potom je sebi oduzela život. U porukama se jasno navodi da svakoj 'žrtvi' treba vezati ruke i noge, povezom prekriti oči i zatvoriti usta.

Kako navode lokalni mediji, obitelj je u kući živjela više od dva desetljeća, piše MSN. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.