Obavijesti

News

Komentari 69

Stravičan sudar kod Sl. Broda: Auto je uništen, kamion sletio

Stravičan sudar kod Sl. Broda: Auto je uništen, kamion sletio
3

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu oko 17.20 sati na sjevernom kolnom traku autoceste A3, kod Zadubravlja, istočno od Slavonskog Broda

VIDEO

U nesreći su sudjelovali kamion srbijanskih registarski pločica i automobil slavonskobrodskih registracija. Policija, djelatnici Hrvatskih autocesta, vatrogasci i liječnici Hitne pomoći zatekli su stravičan prizor. Kamion je završio pored autoceste na sjevernom kolničkom traku, a tik uz središnju zaštitnu ogradu bio je smrskani Passat. Neslužbeno doznajemo da su unesrećenim, muškarcu i ženi iz automobila prvi u pomoć pritekli upravo vozači kamiona, a potom su im se pridružili i drugi vozači koji su stali jer dalje nisu mogli. 

Pogledajte video:

Teška prometna nesreća na A3 kod Zadubravlja, istočno od Slavonskog Broda. U nesreći sudjelovala kamion i osobni automobil. Dvoje ljudi je ozlijeđeno. Više na http://bit.ly/32FlpUZ Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on Saturday, 29 February 2020

Nesreća se dogodila na jednoj usponu, i prava je sreća da u njoj nije sudjelovalo više automobila. Svi koji su vidjeli razbijeni prednji kraj kamiona i automobila nisu mogli vjerovati da je netko iz automobila preživio.

– U bolnicu su primljeni muškarac i žena imaju teške tjelesne ozljede. Nad njima se provodi intenzivno liječenje, što uključuje i moguće kirurške intervencije – rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj Opće bolnice Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu. Nitko ne želi prognozirati konačan ishod, jer radi se o teškim ozljedama. 

Intervenirali u i vatrogasci koji su pjenom posuli okoliš oko kamiona iz čijeg se tegljača dimilo, na sve strane bili su dijelovi kamiona i automobila iz kojeg je ispao motor. Prednji kraj Pasata je zgužvan i u potpunosti uništen.

Pravo je čudo da su putnici u njemu preživjeli. Promet je sjevernim kolničkim trakom u smjeru Zagreba bio zaustavljen na više od dva sata, i vrlo brzo se uhvatila kolona koja je bila skoro do čvorišta Sredanci.

Zahvaljujući naporima svih žurnih služni cesta je raščišćena tako da se iza 19 sati promet polako počeo normalizirati.

Policija je obavljala očevid, no, kako su rekli djelatnici HAC-a kamion je iz još nepoznatih prešao na suprotni trak autoceste, probio je dvostruku središnju metalnu ogradu. U tom trenutku naišao je osobni automobil koji je vozio sjevernim trakom u smjeru Slavonskog Broda.

7
| Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Više informacija uskoro...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca