News

Komentari 230

Stravične fotografije: Vozač se zabio u naplatnu postaju kod Velike Gorice, poginuo djelatnik

Stravične fotografije: Vozač se zabio u naplatnu postaju kod  Velike Gorice, poginuo djelatnik

Kod naplatnih kućica Mraclin, vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom i udario u objekt HAC-a oko 5:30 ujutro, javlja policija. Vozač automobila teško je ozlijeđen...

Na naplatnim kućicama kod Velike Gorice jutros u 5:30 se dogodila se strašna nesreća.  Kako doznajemo od općinske odvjetnice  Velike Gorice Sanje Klačić Jakovina, automobil je velikom brzinom uletio u naplatnu postaju i usmrtio djelatnika (53) koji se nalazio u njoj. Vozač se trenutno nalazi u bolnici i teško je ozlijeđen. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Djelatnik hrvatskih autocesta koji je smrtno stradao bio je '67 godište. Očevid je u tijeku te nije poznato dokad će trajati. 

Vatrogasci su dobili dojavu u 5.32 o požaru auta i potrebi vađenja vozača. Pronašli su preminulog djelatnika u prvoj prostoriji. Udarac ga je odbacio i preminuo je na mjestu. Vozača su našli teško ozlijeđenog. Hitna ga je odmah preuzela.

- Zbog prometne nesreće na autocesti A11 Zagreb-Sisak na naplatnoj postaji MRACLIN u smjeru Siska vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez - upozorava i HAK.

Najčitaniji članci