Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stravično: Djevojčica (2) je završila na šivanju spolovila

Istraga će pokazati što se točno dogodilo u naselju na sjeverozapadu Hrvatske. Pojavile su se i stravične priče da je očuh seksualno zlostavljao 2-godišnje dijete

Ž.Hladika/Pixsell
Video: 24sata Video
270 komentara

Djevojčica je ozlijeđena u četvrtak oko 17 sati, a tri sata poslije očuh i majka, koja je rodila djevojčicu u ranijoj vezi, kao maloljetna, pozvali su susjeda da dođe kod njih kako bi ih prevezao u bjelovarsku bolnicu jer su pozvali Hitnu za ozlijeđenu djevojčicu.

- Kad sam došao u kuću, majka je djevojčicu premotavala u pelene te mi je rekla da je malena pala niz stepenice. Ona je s njom otišla kolima Hitne. Njezin suprug, koji je priznao djevojčicu, i ja smo mlađu kćer rođenu u braku odvezli njegovim roditeljima - rekao nam je susjed (37).

Majka se čudno ponašala

Ispričao nam je da se tijekom pregleda 20-godišnja majka čudno ponašala i da nije bila zainteresirana o tijeku liječničkih pregleda. Kaže kako je djevojčica prije odlaska s Pedijatrije čvrsto zagrlila očuha i nije ga puštala te dodaje kako je cijelo vrijeme mijenjala priču o načinu ozljede.

Istraga će pokazati što se dogodilo u naselju na sjeverozapadu Hrvatske. Pojavile su se stravične priče da je očuh seksualno zlostavljao dijete. Njemu su odmah odredili jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tukla je oba djeteta?

U roditeljskoj kući osumnjičenog mladića, gdje su on, supruga i dvoje djece živjeli do prije nekoliko mjeseci, okupilo se i nekoliko susjeda. Svi oni od reda upiru prstom u majku jer je ona, po njihovim izjavama, redovito tukla i zlostavljala oba djeteta. Ponekad ih je znala udariti i nogom uz riječi kako oni nju neće zezati. Rekli su nam da je upravo njezino ponašanje bilo glavni razlog zašto su otišli iz roditeljske kuće osumnjičenika u podstanarski stan. Svi oni kažu kako je osumnjičeni vrijedan te da je radio na javnim radovima, dok je ona uglavnom po cijele dane “plandovala” i najmanje vodila skrb o obitelji. Isto tako, svjedoče da se nije libila fizičkog napada na supruga, spomenuvši kako se jedino nije usudila udariti svekra. No za razliku od njega, suprug je znao i na javnome mjestu dobiti šamar.

Majka tvrdi da se kći udarila

Kad smo majci, koja se preselila u svoju roditeljsku kuću, rekli da suprugova obitelj i susjedi nemaju dobro mišljenje o njoj, ona nam je u kraćem telefonskom razgovoru rekla da je njegov otac sklon alkoholu, a majka ima psihičkih problema.

- Ne vjerujem da bi on nešto takvo mogao napraviti, ali ju je primio i bacio na krevet, a kći je udarila u rub kreveta i tako se ozlijedila - rekla je majka djevojčice.

Lokalni Centar za socijalnu skrb je odmah reagirao te devetomjesečnu kćer izuzeo iz obitelji i udomio u Nazorovoj u Zagrebu. Nakon izlaska iz bolnice ista sudbina čeka i starije dijete. Neslužbeno smo doznali da se osumnjičeni u istražnom postupku branio šutnjom. Ali da navodno negira da je on ozlijedio dijete. Odvjetništvo će tijekom postupka ispitati brojne svjedoke, među kojima i susjede te poznanike, kako bi se utvrdilo na koji je način došlo do brutalne ozljede djeteta na pragu života.

Možda vas zanima i ovo:
Message