Obavijesti

News

Komentari 36

Stričak nakon snimke iz kafića: Držao sam ga u zagrljaju, on se spotaknuo i zamalo pao...

Stričak nakon snimke iz kafića: Držao sam ga u zagrljaju, on se spotaknuo i zamalo pao...

Jednog od njih držao sam u zagrljaju, međutim, ipak se spotaknuo i zamalo pao, što se i vidi na snimci, kaže Stričak o snimci i trenutku nakon kojeg je krenulo naguravanje u varaždinskom kafiću

VIDEO

Nakon što je Telegram danas objavio snimku iz kafića u kojem je došlo do obračuna u kojem je sudjelovao i HDZ-ov župan Anđelko Stričak, on je dao svoju verziju cijelog sukoba.

- Snimka incidenta potvrđuje što sam i tvrdio, odnosno upravo ono što je utvrđeno i kriminalističkim istraživanjem, a to je da, uz ostalo, baš nikakav kontakt nisam imao s osobom koja me napala i nanijela mi posjekotine - rekao je za Varaždinske vijesti o incidentu na terasi kafića.

POGLEDAJTE VIDEO

Kaže i da izvorna snimka s kamere kafića potvrđuje da je s kolegama iz županije cijelo vrijeme sjedio na terasi.

-Nismo odlazili od stola, a kada smo se iza 3 sata digli od njega da bi otišli, prišla nam je jedna skupina gostiju s kojom smo nešto raspravljali. Jednog od njih držao sam u zagrljaju, međutim, ipak se spotaknuo i zamalo pao, što se i vidi na snimci - kaže župan i dodaje da ga nitko nije gurnuo ili udario.

Pojavila se i snimka tučnjave koja pokazuje kako HDZ-ov župan ruši muškarca u kafiću
Pojavila se i snimka tučnjave koja pokazuje kako HDZ-ov župan ruši muškarca u kafiću

Nije mu jasno zašto ga je potom napao mladić (24) i gađao čašom.

-Taj koji me napao uopće nije bio iz društva onoga tko se spotaknuo. S njim prije udarca čašom nisam bio u nikakvom kontaktu ni ja niti bilo tko od kolega i ne znam što ga je potaknulo na nasilni čin zbog kojeg sam iste večeri završio u ambulanti - kaže Stričak.

Brani ga i Plenković

Novinari su ga upitali i za komentar na snimku na kojoj se vidi kako HDZ-ov varaždinski župan Anđelko Stričak baš i nije govorio istinu te da je i on sudjelovao u fizičkom obračunu 24. rujna u jednom varaždinskom kafiću.

HDZ-ov župan Stričak o napadu u kafiću: 'Žao mi je. Policija mi je htjela pomoći, ali sam odbio'
HDZ-ov župan Stričak o napadu u kafiću: 'Žao mi je. Policija mi je htjela pomoći, ali sam odbio'

- Vidio sam sad tu snimku i ja ne vidim baš tamo da je on nekoga udario - rekao je, a na opasku kako se vidi da je zagrlio mladića pa ga odgurnuo Plenković poručuje kako to nije isto što i udario. 

- Ne znam da li ga je odgurnuo ili udario, ako vi to tako detaljno vidite, vi ste mladi pa vidite bolje od mene, ali ono što ja vidim je da njemu netko bacio čašu u glavu. Prema tome, ako je dobio čašu u glavu, a ne vidim baš da je tamo započeo nekakvu veliku kavansku tuču - rekao je i dodao kako će sve ispitati policija.

- U svakom slučaju mislim da nije dobro da se to dogodilo i ja sam mu rekao otvoreno da to nije situacija u kojoj se čovjek na toj dužnosti treba naći. Ne vidim da smo još u fazi da bi trebao biti sankcioniran u stranci. Dobro je da policija utvrdi sve što se dogodilo, a to da je on dobio u nekom kafiću čašu u glavu, to nije dobro - rekao je.

To nije situacija u kojoj se čovjek na njegovoj poziciji uopće trebao naći. Ne vidim da je on nekoga udario, samo da je njega netko pogodio čašom u glavu, ali policija će sve ispitati - poručio je upitan za snimku na kojoj se vidi da HDZ-ov varaždinski župan Anđelko Stričak nije govorio istinu te da je i on sudjelovao u fizičkom obračunu 24. rujna u jednom varaždinskom kafiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca