News

Komentari 52

Studente evakuirali iz paviljona koji je najbliže padu drona: 'Oni mogu natrag kad radovi završe'

Studente evakuirali iz paviljona koji je najbliže padu drona: 'Oni mogu natrag kad radovi završe'

Prema obavijesti Studentskog centra, studenti se mogu vratiti u svoje sobe nakon što završe radovi no, ukoliko se oni i sutra nastave, opet će morati izaći iz soba

Studenti iz prvog paviljona studentskog doma Stjepan Radić evakuirani su tijekom subote iz svojih soba. Radi se o paviljonu koji je najbliže mjestu pada drona, a studenti su morali napustiti svoje sobe zbog akcije izvlačenja letjelice iz kratera

UŽIVO ISPRED DOMA STJEPAN RADIĆ: 

- Prazni se malo krilo prvog paviljona. Strana koja gleda prema mjestu pada iz sigurnosnih razloga dok traje iskopavanje drona. Uprava doma je odmah ponudila dvoranu Pauk na korištenje te stoji na raspolaganju svim studentima. Slobodno se i nama obratite ukoliko vam nešto zatreba - piše Studentski odbor SD Stjepan Radić. 

Na stranicama Studentskog centra u Zagrebu stoji obavijest kako će radovi trajati do kraja dana, kada se studenti mogu vratiti u svoje sobe. 

POGLEDAJTE PRIPREME ZA ISKOPAVANJE LETJELICE:

- Studentski centar u Zagrebu osigurao je dnevni boravak studentima u zajedničkim prostorijama unutar studentskom doma (prostor pizzerije i/ili plesna dvorana) - navode i dodaju da, ukoliko radovi neće biti završeni tokom današnjeg dana, nastavit će se i sutra od 7 ujutro. 

- Studenti će od tada morati biti izvan objekta 1. paviljona - navode. 

Kako doznajemo, studenti se u paviljon mogu vratiti u 18 sati, no ponovno izaći iz njega u nedjelju u 7 ujutro. 

POGLEDAJTE UŽIVO: CURE INFORMACIJE O LETJELICI