Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Styria Grupi dodijelili certifikat "Tvrtka prijatelj zdravlja"

Ovo priznanje dodjeljuje se tvrtkama koje svojim zaposlenicima omogućuju usvajanje zdravih životnih navika, promiču zdravlje na radnom mjestu i iskazuju pozitivnu brigu o zdravlju djelatnika, potrošača i klijenata

Foto: Davor Puklavec/Pixell
1 komentara

U okviru aktivnosti projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo svečano je uručen certifikat „Tvrtka prijatelj zdravlja“ tvrtki Styria medijski servisi. 

Certifikat je u ime Styria Grupe preuzela direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Ivana Krajinović, a priznanje joj je uručila Dinka Nakić, dr. med., spec. epidemiologije u ime Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koji je zajedno s Ministarstvom zdravstva u okviru projekta „Živjeti zdravo“ pokrenuo modul „Tvrtka prijatelj zdravlja“. 

Foto: Davor Puklavec/Pixell

- Ovo je važno priznanje i potvrda da smo na pravom putu što se tiče ulaganja u zdravlje naših zaposlenika. Styria Grupa kontinuirano već 10 godina provodi aktivnosti usmjerene na prevenciju te osvještavanje brige o zdravlju. Drago mi je što nas je i Hrvatski zavod za javno zdravstvo prepoznao kao osviještenog i odgovornog poslodavca, te svakako planiramo nastaviti suradnju i dalje. – rekla je Ivana Krajinović primajući certifikat. 

Ovo priznanje dodjeljuje se tvrtkama koje svojim zaposlenicima omogućuju usvajanje zdravih životnih navika, promiču zdravlje na radnom mjestu i iskazuju pozitivnu brigu o zdravlju djelatnika, potrošača i klijenata te očuvanju okoliša.

Implementacija projekta provodila se na razini cijele Grupe, što je podrazumijevalo i istovremenu edukaciju, informiranje zaposlenika i ocjenjivanje radnog okruženja tvrtke u šest područja: prehrana, promicanje tjelesne aktivnosti, zaštita zdravlja djelatnika na radnom mjestu, zabrana pušenja, zabrana konzumacije alkohola i uređenje okoliša. Styria Grupa uspješno je zadovoljila sve potrebne kriterije za dobivanje oznake „Tvrtka prijatelj zdravlja“. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message